Хейли Атуел, звездата от новия филм от поредицата "Мисията невъзможна", разказа за "лудия" метод, който ползва, за да отблъсне нежеланото мъжко внимание в нощните клубове.

41-годишната актриса, която играе заедно с Том Круз в "Мисията невъзможна - Пълна разплата, част първа", разкри тактиката си в последния епизод от поредицата интервюта на "The Independent Love Lives".

"Когато ходех по клубове, често предпочитах гей клубове, защото можех да танцувам свободно и просто да се чувствам много по-сигурна", каза тя на водещата Оливия Петер.

Снимка: Forum Film Bulgaria

"Помня, че в другите клубове, мъжете идваха при мен и чувствах, че са доста непреклонни или агресивни на дансинга с мен. Лудост е, че жените трябва да се чувстват несигурни, защото просто танцуват. Имах истински страх, че ако обидя човека, това ще го ядоса. Но ако направиш нещо малко лудо, неочаквано, те отстъпват. И така, правех наистина грозни, интензивни движения, които бяха напълно извън ритъма и се правех, че съм маниакално привлечена от дадения мъж. Така около 10 секунди и те обикновено да отстъпваха". 

Атуел играе ролята на престъпница на име Грейс в новата лента за геройствата на агент Итън Хънт. 

В интервюто за "Love Lives" Атуел също така коментира как е работила с Круз и режисьора Кристофър Маккуори, за да изгради своя героиня, както и за каскадьорските и бойни тренировки.

Филмът беше награден с четири звезди от критичката на "The Independent" Кларис Лоугри, която написа, че героинята на Атуел е "крадла майсторка, която по някакъв начин е най-близко до непохватния "Хю Грант типаж".