Една от най-големите загуби, които една жена може да преживее, безспорно е на нейното дете, а Хилария Болдуин вече е минала по този изключително тежък и мъчителен път не веднъж, а два пъти. През 2019 г., в рамките на седем месеца, тя направи два спонтанни аборта - първият бе през април, а следващият през ноември.

Сега, отбелязвайки Седмицата на безплодието, съпругата на холивудската звезда, дарила го с общо пет наследници, си припомни този болезнен период в своя живот, който и до днес ѝ носи неописуема тъга.

Вижте снимки на семейство Болдуин >>

Наскоро инструкторката по йога сподели в личния си Инстаграм профил галерия от две изображения, придружени от дълго послание, в което откровено разказва на своите последователи в социалната мрежа за онова съкрушително време.

"Знам, че съм благословена да имам толкова деца, но все пак имам и няколко ангела... Претърпях 2 спонтанни аборта през 2019 г. Тогава ми казаха, че това е просто лош късмет, но за мен остава мистерия защо определени души влизат в живота ни, а други не", пише Хилария.

Снимка: Официален профил в Instagram

Единият кадър показва как тя плаче в компанията на 7-годишната си дъщеря Кармен, след като е разбрала тъжната новина, докато другият, разкриващ заобления ѝ корем, е заснет малко преди това, когато все още е мислила, че всичко ще бъде наред.

"Днес бебето, за което плача на тази фотография щеше да бъде на почти две години. Тогава се прибрах вкъщи и спах още една вечер с нея, преди да се оперирам на следващия ден. Това е последната снимка, която имам с двете си момичета", гласят думите ѝ.

Нататък тя продължава, описвайки как заради нестихващото ѝ ридание, лицето ѝ е било толкова подпухнало, че се изненадала, че очите ѝ отказват да пресъхнат.

"Постоянно си мислех, че сълзите ще спрат, но това не се случи", заявява половинката на Алек.

Тя признава, че макар вече да е изминала повече от половин година от появата на сина ѝ Едуардо и дъщеря ѝ Мария, която бе родена от сурогатна майка, даряващи ѝ утеха, наред с останалите ѝ деца, тя все още не спира да мисли за загубата си, при това всеки ден.

"Примирих се с начина, по който се разви животът ми. Аз съм майка на моите ангели точно толкова, колкото и на тези, които мога да държа в ръцете си", завършва Хилария.