Алек и Хилария Болдуин признават, че сърцата им са пълни със седем малки деца, но това не означава, че двойката затваря "вратата" за още бебета.

Преди щях да кажа, че определено съм приключила. След седем деца се чувствам така", казва Хилария пред Us Weekly в интервю, публикувано в понеделник. "Но това сме Алек и аз", отбеляза тя. "Така че времето ще покаже!"

Родената в Бостън 38-годишна инструкторка по йога и 64-годишният ѝ съпруг актьор се сдобиха с дъщеря Илария Каталина Ирена, миналия месец.

"Трябва да кажа, че след като родих три деца, просто приех хаоса", казва още Хилария пред Us Weekly. "Имаме дива и супер забавна къща. Винаги се случва нещо."

Въпреки въодушевлението си от появата на Илария на 22 септември фитнес гуруто призна, че малко след раждането се е сблъскала със силна майчина вина - чувство, което все още се прокрадва.

"Няма значение дали имате едно дете или милион, мисля, че много родители имат чувството, че никога не са достатъчно", обясни тя по време на интервюто в понеделник, като добави, че се "опитва да прояви състрадание към себе си" и да си припомни, че е "само един човек, който се опитва да направи най-доброто".