Хилария Болдуин разкри дали двамата с Алек ще имат още деца

"Няма значение дали имате едно дете или милион, мисля, че много родители имат чувството, че никога не са достатъчно", обясни тя

Обратно в новината

Коментари - Хилария Болдуин разкри дали двамата с Алек ще имат още деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да ви питам аз, вие ако имате някое 26 годишно по-младо, няма ли да го сцепите от секс? Напълно го разбирам човека...

На негово място щях да проверя дали децата нямат някой друг майстор.

Прекрасни са ,особенно Хилария,на Алек след истеричната алкохоличка Мелания от която се отърва сега му идва дюшеш. Просто такива жени са една на милион,знае как да му вдига самолета,а не да мърмори и да лежи като дърво. А бг мъжете на 60 вече са пътници или алкотв зависими..

Наистина хората имат сериозни психологически проблеми! Разликата във възрастта и правене на деца след 60г са доста сериозни показатели ,че нещо не е наред в психологията им! Обаче вместо да отидем на лекар, създаваме още хора ,които ще имат нужда от лекар!

има нещо много дразнещо в тях а го халесмах Боудуин имам в предвид

"Колко още? Писна ни?" цитат от Щъркелите

Шлепанците нА деДо Алек БИЯТ ТИЯ С КОИТО ШЛЯПАТ НАШИТЕ РОМИ

И колко внимание лично може да получи всяко дете в това семейство? А че мъжът и е убил човек това не засяга изобщо тая самка за разплод. Просто някакъв дебил

Това,че пистолета гръмна е гаден номер на Холивуд и неговите рижи господари,защото Алек не се вписва в днешния лпгд,Тату нарко модел на поведение,което трябва всяка звезда да внушава...

Като знаем, че секса при животните никога не е за удоволствие, а точно с цел възпроизвеждане , и ако приемем, че ние хората, донякъде така или иначе сме също животни. То тогава единствените причини хората да нямат много деца са следните: 1.Липса на партньор ( партньорите от същият пол не се броят) 2. Един от двамата партньори е стерилен 3. Без необходимите доходи, така че всички да имат всичко ( това важи много за българите ) 4. Остарели морални предразсъдъци от рода на “ тези пък се развъждат като зайци”. Ако никоя от тези причини не е налице ( както е при тази двойка), аз не виждам защо хората да не имат толкова деца, колкото намерят за добре.

При животните има естествен подбор, който при хората е притъпен. Защото при животните има хищник над тях, който регулира популацията Защото при животните смъртността е висока Защото най-много поколение създават по-нисшите животни И най-вече… Няма нужда от милион деца, защото ресурсите на планетата не са безкрайни, нито площта и. Имаше сравнение,че хората са като вирус/паразит на планетата - окупират територия, множат се и използват ресурсите до край, и като я унищожат се местят… това е!

Това което казвате е правилно, но 10% от жените в света и 18% от мъжете, никога не създават поколение. Така че хората с повече деца ги компенсират. При въпроснито семейство, те могат да си позволят не седем, не 10, а повече от 20 деца. Което едва ли ще се случи.

Съгласна съм, но ресурсите и територията не растат така експоненциално както расте населението на планетата, глобално погледнато!

Има и щастливи цигани.

Има и щастливи цигани.

Образованието е най-добрата контрацепция.

Психическите заболявания взимат превес в съвремието, замаскирани с на пръв поглед нормални неща, хората не знаят къде е границата на нормалното и от къде започва лудостта, жалко

ДЕМЕНЦИЯТА ГО Е ХВАНАЛА И НЕ ЗНАЕ КАКВО ПРАВИ НА ДЪРТИ ГОДИНИ! ТОВА ВЕЧЕ СТАВА СРАМНО!

Куку и Пипи в нас се преплитат.......