През 2004 г. прекрасната и очарователна Дженифър Гарнър се превъплъти в образа на Джена Ринк в лентата "Събудих се на 30", доказвайки на младото поколение, че 30-те са едни от най-хубавите години в живота на човек... стига да знаеш какво точно искаш и да бъдеш напълно готов да го посрещнеш, разбира се.

Вижте снимки >>

Но последната публикация на Хилда Казасян доказва, че всъщност и 50-те могат да бъдат не по-малко привлекателни.

На 27 март, петък, джаз певицата родена в София посрещна своя юбилей, но едва през уикенда тя сподели с последователите си в социалната мрежа кадър, с който отбеляза личния си празник. Харизматичната изпълнителка и настоящ член на журито на тв предаването "Като две капки вода" качи в личната си Инстаграм страница снимка от дивана в своя дом.

"Да станеш на 50, рошав, с пижама и под одеялце, от вчера с още едно любимо същество вкъщи... Ами, има си чар и в тази работа!", написа тя към изображението, събрало хиляди харесвания и безброй пожелания под формата на коментари от нейните почитатели.

На фотографията, типично в неин стил, вечно изпълнената с позитивна енергия блондинка се усмихва широко и лъчезарно, държейки малко кученце от породата йоркширски териер в ръцете си. Очевидно именно четириногото е новото попълнение в къщата ѝ, за което става въпрос в нейната публикация.

Хилда Казасян, дъщеря на именития български композитор и диригент Вили Казасян, е родена на 27 март 1970 г. През 1989 г. Завършва Националното музикално училище - "Любомир Пипков", със специалност "Ударни инструменти", която продължава да следва и в Консерваторията "Проф. Панчо Владигеров".

Зад гърба си има 7-годишен брак с Чочо Попйорданов, приключил заради отношенията на актьора с колежката му Йоана Буковска. По-късо Хилда има връзка с бизнесмена Симеон Бучков-Бучи, който е баща на дъщеря ѝ Надежда-Мари - днес на 18 години.