Джейми Фокс е бил хоспитализиран със "спешна медицинска помощ". 55-годишният актьор е бил откаран в болница, след като е получил здравословно усложнение във вторник сутринта.
Дъщерята на актьора от "Джанго без окови", който е и носител на "Оскар", 29-годишната актриса Корин Фокс, съобщи новината и разкри, че състоянието му се подобрява.

"Искаме да споделим, че баща ми, Джейми Фокс, преживя медицинско усложнение вчера", сподели тя в сряда в социалните мрежи. "За щастие, благодарение на бързите действия и отличните грижи, той вече е на път да се възстанови".

Докато е снимал в Атланта за филма на Камерън Диас "Отново в действие" актьорът не е показвал признаци, че не се чувства добре.
Не е ясно обаче какви симптоми са довели до хоспитализацията му и колко дълго ще бъде под грижите на медицински сестри и лекари, пише изданието RadarOnline.

Колкото до предстоящия филм, феновете са развълнувани да гледат актьора заедно с Диас и другата му партньорка Глен Клоуз, макар източници да твърдят, че на снимачната площадка е имало търкания. "Тя [Диас] мрази драмата и конфронтацията. Това е причината, поради която се оттегли на първо място". Говори се, че актрисата от "The other woman" съжалява, че е излязла в пенсия, след като се е отказала от Холивуд, за да се съсредоточи върху семейството си.