Том Холанд осъзнава, че да играеш Спайдърмен идва с голяма отговорност. Ще се снима, ще се усмихва на феновете, но няма да обсъжда връзката си със Зендая.

Актьорът, който изпълнява главната роля в "Спайдърмен: Няма път към дома", казва пред "GQ", че актрисата му помага да се ориентира в славата, но отказва да потвърди дали се срещат. При всички случаи обаче те са близки.

"Има опасност когато всички ти казват, че си най-добрия, да вземеш да повярваш на това. Да имам Зендая в живота ми беше толкова важно, за да запазя разсъдъка си. Тя е толкова добра в това да бъде модел за подражание за млади момчета и момичета", смята чаровникът.

Холанд признава, че ролята на Човека Паяк е голяма отговорност и не е просто да имаш работа, но държи на личното си пространство, когато става въпрос за романтичния му живот. Във филма, който тръгва в кината през декември, Зендая е в ролята на Ем Джей.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tom Holland (@tomholland2013)

"Винаги съм бил наистина непреклонен за това да пазя личния си живот в тайна, защото така или иначе споделям толкова голяма част от живота си със света", казва той.

Тъй като и двамата увъртат относно това дали са гаджета или не, нормално е медиите да се интересуват. Когато го питат дали е готов да говори за Зендая, след като техни снимки как се целуват вървяха из мрежата през лятото и предизвикаха спекулации, че са повече от партньори, той уточнява: "Не мисля, че става въпрос за това, че не сме готови. Това не е разговор, който мога да проведа без нея. Уважавам я твърде много. Това е нашата история".

"Eднаквото становище (което двамата споделяме) e, че когато наистина обичаш някого и те е грижа за него, някои моменти и неща ти се иска да са си твои собствени", изрази позицията си и Зендая.

Тя беше почетена с награда на Съвета на модните дизайнери в САЩ на церемония в Ню Йорк съвсем наскоро. 25-годишната звезда от "Дюн" и "Най-великият шоумен" получи приза "Модна икона".