Любимият дизайнер на повечето български инфлуенсъри Филип Плейн се раздели с приятелката си Лучия Бартоли. А причина за краха на връзката им най-вероятно е изневяра, пише изданието Blick, което посочва, че Плейн очаква дете от друга жена.

Според Blick Филип е приключил отношения с 25-годишната си приятелка Лучия, с която бяха заедно 5 години и от която има двама синове. "Решихме да продължим напред като най-добри приятели", написа Плейн в социалните мрежи. Двамата не се разделят за първи път, но сега го направиха официално, след неуспешен опит да спасят връзката си.

А немското издание допълни някои интересни подробности. Според Blick зад връзката всъщност се крие истински скандал. Твърди се, че Плейн е имал афера с друга жена в продължение на години.

Носят се слухове, че очаква дете от румънския модел Андреа Сасу.

В миналото тя е била пиар на дизайнера, но постепенно успява да спечели и сърцето му. През 2017 г. Андреа е била сгодена за него и дори си е татуирала името му. По план двамата дори са планували сватба, както и да живеят в палат в предградие на Лос Анджелис. Малко след обявяването на връзката си обаче се разделят. Преди нея Филип беше с друга жена, която го дари със син, който живее с майка си в Бразилия.

Ако мълвата, че Плейн очаква дете от Андреа, се потвърди, това ще е четвърто дете за немския дизайнер.