Тийн сензацията Гери-Никол поддържа профила си в Инстаграм със сексапилни кадри. Напоследък обаче тя все по-често посяга към програми за редакция на снимките и упорито коригира несъвършенствата, които я притесняват.

Вижте снимки >>

Явно обаче певицата не е толкова умела. Тя е успяла да докара неестествена форма не само на краката си, но и на ръцете. На последните кадри, които сподели в социалната мрежа ясно си личи как е издължавала, свивала и дори изтрила част от крака си. Цветните корекции също са със съмнително качество, тъй като кожата ѝ изглежда почти оранжева. Контурите на ръцете и краката ѝ пък са вълнообразни и с интересна светлосянка, която няма как да се получи по естествен път.

И докато преди време 21-годишната певица намираше формите си за сексапилни, сега явно е на нова вълна и държи да изтъни всичко, доколкото е възможно.

Подобен подход има и поп фолк певицата Андреа, която често е взимана на подбив заради снимките, които публикува в Инстаграм и нямат нищо общо с истинската ѝ визия. Преди време тя дори изтри част от пейката, на която бе седнала и предизвика вълна от коментари.