Нина Добрев се присъедини към световните знаменитости, които призоваха американците да гласуват на междинните избори днес.

Вижте снимки >>

"Утре е големият ден. Гласувайте", написа актрисата с български корени в Инстаграм. Носителката на "Оскар" Джулия Робъртс също се включи в кампанията.

Миналата седмица холивудските легенди Брад Пит и Леонардо ди Каприо също се включиха в кампанията. Актьорите се появиха заедно в клип, в който коментират защо тези избори са важни.

По думите им вотът ще има огромно значение за развитието на Съединените щати във всички сфери, затова е необходимо гласът на американците дa бъде чут.

"Бъдещето на страната ни ще се решава тази седмица. Изборите имат значение не само когато се гласува за президент. Тези избори може да окажат най-големите последици в днешно време. Залогът е твърде голям - от законите за притежание на оръжие, миграционната политика, чистотата на водата и въздуха", подчертава Ди Каприо.

"Изборите ще определят бъдещето нa промените на климата, реформите в съдебната система, финансирането на образованието, равенството на хората с различна сексуална ориентация и дори възможността за гласуване", казва Брад Пит.

Снимка: Instagram