Тази събота (14 октомври) от 17:00 ч. по bTV в студиото на "Животът по действителен случай" гост на Александра Сърчаджиева ще бъде примата на художествената гимнастика Илиана Раева.

Желязната дама на българския спорт ще разкаже пред водещата за най-трудните за признаване моменти, които е имала както в богатата си кариера, така и в личния си живот.

Как се опазва семейство и любов след толкова години на динамични отношения, ще разберем от самата нея в един откровен и много истински разговор.

В рубриката "Моето ново Аз" Радост Драганова ще ни запознае с Любка - дама, която цели три пъти се е сблъсквала с диагнозата "рак" и три пъти е водила истинска война с коварната болест, взела много от силите ѝ, но не и желанието ѝ да живее за себе си и своите близки. Окуражена от дъщеря си, началната учителка от Пазарджик се обръща към специалистите от клиниките за нов облик и ново самочувствие.

Илиана Раева гостува в предаването „Животът по действителен случай“

Снимка: bTV

Водещият на рубриката за постижения от всякакъв вид "Топ 10", Филип Буков, и тази седмица е подготвил изключително любопитна класация.

В събота ще видим невероятните промени, през които са преминали 10 български супер звезди - как са изглеждали те преди и какви са днес, ще разберем от 17:00 ч. само по bTV!