Илиян Любомиров и неговата половинка - дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков - Петя Дикова, очакват второто си дете.

Щастливата новина съобщи самият Любомиров в ефир по време на предаването "На кафе", в което той се изявява като панелист. Същевременно в неговия Facebook профил Илиян публикува снимка с ясното послание към нея:

Вижте кадъра >>

"Винаги най-много съм мечтал да имам свое голямо, сплотено семейство. Благодаря ти, Петя, че си моята сбъдната и сбъдваща се мечта. Благодаря и на Господ, че ще си имаме още едно детенце, плод на чистото ни обичане. Щастлив съм!"

 Илиян и Петя не издават след колко месеца очакват появата на новия член на семейството, нито дали очакваното бебе ще е момче или момиче. Те имат син - Александър, който стана на една годинка на 22 април. Макар и малък, Сашко скоро ще става батко. За раждането му съобщи отново в ефир щастливият татко Илиян Любомиров часове след радостното събитие миналата година.

Снимка: Facebook

Това означава, че актрисата Аня Пенчева скоро ще стане баба за трети път. Освен с внука си Александър, тя може да се похвали и с внука си Борис Караньотов, който се роди на 5 февруари тази година. Негови родители са синът на Аня и Ивайло Караньотов - Ангел и неговата приятелка Ива Русинова.

Снимки в колаж: Фейсбук