Семейството на Елон Мъск и Граймс се е увеличило с още един член. Изпълнителката беше принудена да разкрие пред Vanity Fair, че тя и Илон Мъск са станали родители на момиченце, след като дъщеря ѝ започнала да плаче от горния етаж.

"Тя е с малко колики", каза Граймс, след като репортерката попита какво се случва. "Не знам. Не знам какво съм си мислила", каза тя пред списанието за опита си да скрие бебето.

34-годишната Граймс разкри, че дъщеря им се казва Exa Dark Sideræl, но те я наричат Y, което е подходящо, като се има предвид, че по-големият ѝ брат е наричан X. Y е родена през декември 2021 г. чрез сурогатна майка - няколко месеца след като тя и Илон Мъск се разделиха след три години съвместен живот. Сега двойката отново е заедно.

"Вероятно бих го наричала гаджето си, но ние сме много променливи. Живеем в отделни къщи. По-скоро ще кажа, че сме най-добри приятели. Виждаме се през цялото време. ... Просто си имаме нещо свое и не очаквам другите хора да го разберат", обяснява тя пред изданието.

Двойката иска и още деца, като казва пред "Vanity Fair", че "винаги е искала поне три или четири".

Преди това 50-годишният Мъск беше женен за писателката Джъстин Уилсън, от която има петима синове.

Бил е женен и за актрисата Талула Райли. Първата им сватба е през 2010 г., но през 2012 г. се развеждат. През 2013 г. се помиряват и се женят отново, но през 2016 г. се развеждат отново. Милиардерът се срещаше и с Амбър Хърд от 2017 до 2018 г. след злополучния ѝ брак с Джони Деп. Наскоро се появиха слухове, че се среща с австралийската актриса Наташа Басет.