"Ал Пачино има връзка с Нур Алфала, която е бивша половинка на певеца Мик Джагър", побърза да предаде американската преса, базирайки становището си върху папарашки снимки, показващи как двамата напускат заедно италианския ресторант "Felix Trattoria", намиращ се във Венис Бийч, щата Калифорния. Кадрите наистина показват как 81-годшният актьор и 28-годишната продуцетка се качват в един и същ автомобил, с който напускат мястото, но дали между тях действително се случва нещо?

Съдейки по изображенията, повечето хора съвсем логично биха заключили, че отговорът на този въпрос е положителен, представяйки си как малко по-рано двамата са били на романтична вечеря, радвайки се на компанията на другия. Особено при положение че неотдавна звездата от "Кръстникът" се раздели с израелската си колежка Мейтал Дохан, която е с 42 г. по-млада от него, а горе-долу по същото време вицепрезидентката на компанията "Lynda Obst Productions", част от "Paramount Pictures", срещала се в миналото с вокалиста на "Rolling Stones", призна, че възрастовата разлика с партньорите ѝ никога не я е притеснявала.

Само че представата на тези, видели фотографиите, в това число и медиите, не е съвсем правилна, тъй като онова, което не подозират, поне засега, е, че двамата изобщо не са били сами в заведението. Всъщност те са се видели със свои приятели, сред които и холивудската знаменитост Джейсън Мамоа, след изложба на художника Джулиан Шнабел в Лос Анджелис, за да отпразнуват успеха ѝ.

"Една невероятна нощ! Толкова се радвам, че я споделям с истински легенди", написа екранният Аквамен към своя по-късна публикация в Инстаграм, показваща групата, на която Пачино и Алфала стоят един до друг, но съвсем не в опасна близост, свидетелстваща за силното привличане помежду им, описано в редица материали, вече напуснали пределите на Съединените щати.

Както се казва обаче, във всяка спекулация има доза истина, дали този случай ще потвърди въпросното твърдение, или ще бъде от малкото му изключения, каквито все пак има, тепърва предстои да разберем. Засега е известно, че всеки един от главните герой в дадената история не е обвързан, след като актьорът от "Мъже за пример" се раздели преди 2 години със своята изгора, и по-точно в началото на 2020 година.

"Честно казано, той вече е възрастен човек, така че, дори с цялата ми любов, това просто нямаше как да продължи", каза Мейтал Дохан пред сп. "La"Isha", кратко след като сложиха край на романса си.

От друга страна, преди време таблоидите обвързаха Нур с Клинт Истууд, след като двамата бяха заснети да вечерят заедно. Това се случи, след като с Джагър решиха да поемат по различни пътища, след почти 2-годишна афера, както посочи източник на в. "Daily Mail". Тогава обаче тя опроверга слуховете, изтъквайки, че между нея и кино величието има само и единствено приятелство и нищо повече.

Нур Алфала

Снимка: Официален профил в Instagram