Дали Дженифър Анистън и Мат ЛеБланк са пренесли романса си извън снимачната площадка на култовия сериал "Приятели"? Това е слух, който се носи от години, но досега никой от двамата актьори не е признал за истина.

Наскоро обаче бащата на Мат ЛеБланк - Пол, отново заяви, че синът му и Анистън са били в интимни отношения по време на снимките на сериала и често са били заедно в гримьорната. И той твърди, че това се е случвало по времето, когато Джен е била омъжена за Брад Пит.

Ето какво казва Пол пред изданието "ОК" за сина си, който съвсем скоро навърши 53 години:

"Мат имаше нещо с Джен. Той ми каза. Мат изглеждаше добре, както всички в Холивуд, но няма да остарее хубаво. Не е човек, който се поддържа в добра форма, когато не се снима."

Героите на Мат и Дженифър - Джоуи и Рейчъл, наистина имаха чувства един към друг в сериала в края на 9-и (2003 г.) и началото на 10-и (2004 г.) сезон. Но след като се опитаха да консумират връзката си неуспешно, решиха да си останат приятели.

По това време и по-точно в периода 2000 - 2005 г. Анистън е омъжена за Брад Пит, а Мат ЛеБланк има връзка с приятелката си Мелиса Макнайт. Двамата се женят през 2003 г., след пет години заедно, но се разделят през 2006-а.

Изданието Mirror е потърсило коментар за твърденията на бащата на ЛеБланк от Мат и Дженифър и представител на актрисата категорично е отрекъл те да са истина.

Очаква се скоро ЛеБланк и Анистън, както и другите актьори от "Приятели" да се съберат отново за заснемането на специален епизод на сериала. За това се говори отдавна, но плановете за този проект трябваше да бъдат отложени заради коронавирус пандемията.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Оказва се, че сериалът е бил причината за създаване на силна връзка между актьорите в него, но и за доста близки интимни отношения. Слуховете за Мат ЛеБланк и Дженифър Анистън не излизат на повърхността за първи път. А преди време се появиха и твърдения, че друг актьор от "Приятели" - Матю Пери, е бил тайно влюбен в Кортни Кокс. В ролите си на Чандлър и Моника в сериала те наистина са влюбени един в друг, женят се и създават семейство.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos