Дженифър Анистън и Кортни Кокс винаги са засвидетелствали близките приятелски отношения помежду си. Разбира се, не са малко случаите, в които към тях се присъединява и третата членка на приятелската компания Лиса Кудроу. Трите са известни като Рейчъл, Моника и Фийби от култовия сериал "Приятели". Ето че за пореден път момичетата се събраха и Дженифър Анистън публикува снимки от вечерта им по женски в своя Инстагам профил.

Вижте кадрите >>

В неделя вечер бяха връчени наградите "Изборът на критиците", но Анистън не присъстваше на тях, макар че един от нейните колеги в "Сутрешното шоу" - Били Крудъп, получи награда за ролята си в сериала . Явно компанията на двете ѝ приятелки и бивши колежки от "Приятели" ѝ е била по-приятна в този момент.

Трите актриси поддържат приятелството си вече доста години и винаги се подкрепят.

Що се отнася до толкова очакваното и желано продължение на сериала "Приятели", все още не е съвсем сигурно дали и кога ще се случи. Милионите фенове на ситкома се надяват все пак това да стане факт. Скоро се очаква всичките 236 епизода на "Приятели" да бъдат излъчени по HBO Max, след като сериалът бе свален от Netflix. Всички подробности около евентуалното продължение са много тайни, но всички се надяваме, че такова все пак ще има.

HBO Max започва да се излъчва от май 2020 г.