Дейвид и Виктория Бекъм планират да разширят провинциалното си имение в Котсуолдс, Англия, което преди четири години закупиха за 6 милиона лири. Целта е техните близки и приятели да се чувстват по-комфортно и да ги посещават по-често, предава в. "Mirror".

Вижте техни снимки в имението >>

Звездната двойка посрещна пандемията именно там, заедно с три от децата си - Ромео (17 г.), Круз (15 г.) и Харпър Севън (8 г.). Според "The Sun" сега те искат да издигнат допълнителна къща за гости в близост до трите основни сгради, които са свързани помежду си, изграждащи дома им.

Близък на семейството сподели с британската медия, че по този начин техните посетители ще могат да се уединят на спокойствие. Таблоидът допълва, че архитектурните планове за новата постройка са вече готови и са били подадени миналия петък.

"Зданието, което ще се изгради от същите материали като основната им къща, ще разполага с просторна спалня, не по-малка кухня и баня", разкрива източникът.

Новината идва, след като бе съобщено, че двойката планира да добави към имота си винарска изба, както и тунел за евакуация, свързващ къщата им с автомобилния гараж.

"Това ще подобри сигурността на обитателите на имота", посочва се в документите, предоставени от техния агент.

Идеята за тунела дошла след като двама мъже ограбиха дома на полузащитника на футболния отбор "Тотнъм" - 24-годишният Деле Али, и го заплашиха с нож в ранните часове на 13 май т.г. Тогава Дейвид и Виктория си дали сметка, че ще бъде добре да разполагат с вариант за бягство при нужда.

Двойката започна да обновява имението си още когато го закупиха през декември 2016 г. Първите кадри от имуществото им се появиха на следващата година през август, разкривайки, че реновирането му продължава с пълна сила. Семейството планираше да изгради външен басейн, но впоследствие вариантът за езеро им се видя доста по-добър.