Днес е официалната премиера на новата песен "Start Over" на българската поп рок група INNERGLOW. Със сингъла и неговия видеоклип, бандата слага край на пълната с изпитания година и "започва отначало" още в навечерието на 2021-а.

С вдъхновяваща мелодия и танцувален ритъм, "Start Over" смесва обичайните инди-алтърнатив влияния на групата с модерен електронeн денс. Песента е и първи сингъл от предстоящия дебютен албум на бандата, който се очаква да стане реалност през пролетта. С нея момчетата приключват ударно годината, изпълнени с нови надежди и амбициозни планове за следващата.

Видеоклипът към парчето е създаден от "Electricity Production" с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров, с които бандата работи и по видеата на "Chained In Love", "So Long" и "Little Magnets". "Start Over" впечатлява със страхотна визия и приятно женско присъствие в лицето на красавиците от балет "New Rules".

Снимка: Официален профил в Instagram

Също така, момчетата от INNERGLOW вече са четирима, след като към Тодор Ковачев (вокали и кийборд), Матей Христосков (ударни) и Петър Желев (китара) се присъедини и Христо Михалков на бас. Бандата успя да се наложи на българската музикална сцена със своя специфичен стил, повлиян от най-модерните образци в поп и рок музиката. Момчетата правят изцяло авторска музика на английски език и се отличават със специфични, мелодични и емоционални вокали.

 

С новата си песен INNERGLOW затвърждават мястото си сред най-свежите явления на българската музикална сцена. 

Миналите три сингъла на групата - "Chained In Love", "So Long" и "Little Magnets", седмици наред бяха на върха в класацията  Топ 20 на БНР и продължават да се радват на силно присъствие в българския радио и телевизионен ефир. В месеците на карантина групата работи усилено по дебютния си албум, който определено има с какво да изненада фенове и меломани.

Снимка: Официален профил в Instagram