По всичко личи, че Ирина Шейк и Том Брейди са взели максимума от отношенията си, тъй като стана ясно, че двойката е сложила край на краткия си романс.

Припомняме, че въпреки желанието на спортиста и супермодела да запазят отношенията си в тайна от широката общественост, те не успяха да избягат от обективите на любопитните папараци. Именно техните фотообективи многократно запечатаха инкогнито срещите им, които звездите си уреждаха в последните месеци.

Според близки на вече бившата двойка, те заедно са взели решението да приключат връзката си. Именно поради тази причина, никой от тях не изпитвал лоши чувства към другия и се разделили като приятели, без излишна драма и скандали.

Снимки на Ирина Шейк >>

Припомняме, че връзката на Том и Ирина започна няколко месеца, след като футболистът официално се раздели със съпругата си Жизел Бюндхен. Въпреки че бразилският модел не даде подробности каква е причината за края на брака им, техни близки споделиха, че тя вече не можела да приеме факта, че Брейди винаги поставял кариерата си пред семейството.

View this post on Instagram

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

На свой ред Шейк има две известни връзки зад гърба си - с футболиста Кристиано Роналдо и с актьора Брадли Купър, от когото има и дъщеря. Миналия месец се засилиха слуховете, че двамата не изключват възможността в бъдеще отново да се съберат, след като бяха заснети в доста близки отношения по време на лятната си ваканция.

Това обаче едва ли ще се случи поне засега, след като стана ясно, че Брадли от скоро излиза с колежката на Ирина и нейна приятелка - модела Джиджи Хадид.