Манекенката Ирина Шейк каза, че иска да има време да преживее раздялата си с актьора Брадли Купър и изключи да започне нова връзка скоро.

Вижте снимки на Ирина >>

Вместо на любовта, руският супермодел ще се посвети на работата си и на майчинството. Ирина Шейк каза, че ангажиментите ѝ са толкова много, че няма време да мисли какво би могло да се случи.

Ирина Шейк преживя няколко трудни месеца заради предположенията в медиите за връзка между Брадли Купър и Лейди Гага. Сега тя гледа напред, пише в. "Мирър", цитиран от БТА.

"Мисля, че сега жената има свободата да работи и да бъде майка, да бъде себе си" - каза тя пред И!Нюз - "Важно е да помним, че жената е по-силната и, ако иска, може да прави всичко едновременно".

Същата тема тя поде и пред "Харпърс базар":

"Жените могат да отглеждат децата, да работят, а когато се приберат - да готвят, да чистят, да вършат тежка работа".

Запитана как с толкова ангажименти ще се справи с гледането на дете, тя отговори:

"Всъщност няма предизвикателство. Наистина мисля, че ако обичаш да правиш нещо, разпределяш добре времето си. Майчинството е просто още нещо в живота ти".

Манекенката, която е от малкия руски град Еманжелинск, е казвала, че има приятелки, които ѝ помагат да се чувства силна. Една от тях е колежката ѝ Адриана Лима.

Връзката на Ирина Шейк и Брадли Купър продължи четири години. Дъщеря им Леа е на две години.