Много мъже въздишат по прекрасната Ирина Шейк, но едва малцина могат да бъдат на крачка от нея, а само един е този, който има късмета да я държи в скута си...

След като през юни миналата година красавицата се раздели с годеника си Брадли Купър, тя многократно заяви, че не е готова за нова връзка, а неин единствен приоритет е 2-годишната ѝ дъщеря Леа де Сен, чийто баща е актьора от "Роди се звезда". И въпреки думите си, скоро след това моделът започна да публикува снимки с италианския моден дизайнер - Рикардо Тиши, който е творчески директор на марката "Burberry".

Вижте снимки >>

По случай последния му рожден ден Ирина публикува в Инстаграм техни общи кадри и го нарече "любов моя", по-късно отново пусна изображение, на което го прегръща, придружено от надпис "Мой". Сега манекенката отново засвидетелства близостта им, качвайки в социалната мрежа снимка от "British Vogue & Tiffany Fashion And Film Party", на която седи в скута му, а той е положил ръка на бедрото ѝ.

На кадъра тя носи изключително секси рокля, която изглежда като бежово боди с дълга мрежа от проблясващи на светлината камъни. Тоалетът разкрива прекрасната фигура на рускинята и не е никак изненадващо, че е дело на самия Тиши, който скицира специално за Ирина няколко различни модела и я оставя сама да избере коя дреха да ушие. Външният ѝ вид се допълва от сандали на висок ток, деликатни обеци и нежно колие.

"Когато видях Рикардо, първото ми впечатление бе, че е изключително мил и земен. Той е от онези хора, които, макар да срещаш за първи път, истинска чест е за мен, че отношенията ни прераснаха в истинско приятелство, с което се гордея", казва тя пред "Vogue", но впечатление прави, че двамата постоянно имат физически контакт, а ръцете на дизайнера постоянно са върху нея.

Самата тя, под формата на истории в официалния си Инстаграм акаунт, сподели редица фотографии с италианеца, а до отбелязаното му име стоят сърца.

Казват, че често приятелството може да прерасне в истинска любов. Дали такъв ще бъде случаят с Ирина и Рикардо предстои да разберем. Едно е сигурно - между тях има силни чувства. Времето ще покаже останалото.