След аудио успеха на българо-сръбското поп/R&B сътрудничество между Iskrata & Boyana в края на миналата седмица излезе и видеото към нея с изненадващ окото сюжет.

Кадрите към любимата на радио слушателите песен "Nisi Moj" разказва за хаоса на приближаващия край на една връзка. Iskrata и Boyana минават през сцени на разкаяние, борба, битки на его, ретроспекции и... много изненади, които зрителят може да види в края на видеото.

"Най-описателната дума за визуалната реализация към сингъла ни с Boyana - "Nisi Moj", е забърканo (смее се). Видеографският екип от "Storya Creative" страшно ни изненада с креативност. Ако бях жълта медия, щях да нарека последните секунди на видеото - ШОК (смее се)", казва Iskrata по случай премиерата на видеото. Неговата дуетна половинка Boyana пък добавя: "Страшни професионалисти на терен, невероятна работа свършихме. Вайбът на видеото безпогрешно пресъздава усещането на песента - тъмно, но и секси, модерно поп, но и балканско."

Режисьор на клипа е опитният Виктор Хаджи от новосформирания креативен колектив Storya, които стоят и зад организацията и осъществяването на цялата видео продукция.

Видеото излезе миналия петък в официалния музикален YouTube канал на Iskrata, като се издава от MUZE Music.

Снимка: MUZE Music