По принцип личният живот на човек се смята за неприкосновена територия, в чиито предели настойчивото хорско любопитство, обичайно считано за враг номер едно на доброто възпитание и моралните норми, със сигурност не е добре дошло. Въпреки това то често се опитва да прекоси установените граници, като понякога все пак успешно навлиза в забраненото пространство, най-вече ако става въпрос за това, принадлежащо на някоя известна личност, чието битие тенденциозно привлича всеобщото внимание към себе си.

За жалост тяхната слава, идваща с далеч по-висока от очакваното цена, често се бърка с ексклузивен пропуск, осигуряващ достъп до онази иначе поверителна информация, разкриваща най-съкровените мигове в ежедневието им. И макар нещата реално да не би трябвало да стоят точно по този начин, в крайна сметка понякога популярните имена се виждат принудени да допуснат някого до нея, за да поддържат интереса към своята особа, знаейки, че в противен случай съществува вероятността да им обърнат гръб, обричайки ги на забрава.

Вижте снимки на Виктор >>

Въпреки че Виктор Стоянов, който в момента е най-желаният свободен мъж у нас, е вън от подобна опасност, тъй като настоящото му участие в първия сезон на романтичното предаване "Ергенът" го нарежда сред най-актуалните родни звезди, наскоро той също се сблъска със сходна ситуация в последния епизод на шоуто, в който му се наложи да седне на така наречения горещ стол, издавайки интимни подробности за живота си. По регламента на играта, която разиграха с участниците в риалити формата, дамите трябваше да отгатнат различни факти за бившия спортист, като сред въпросите, на които бе нужно да изкажат своите предположения, се нареди и този колко пъти седмично Стоянов прави секс.

Снимка: Официален профил в Instagram

Отговорът, който даде фитнес инструкторът, в битка за чието сърце в началото на приключението се впуснаха общо двайсет и две представителки на нежния пол, бе шест пъти. След това обаче, навярно провокирайки завист у някои от господата пред малкия екран, призна, че всъщност това е цифрата, която първа му е дошла наум, и че понякога се случва тя да е по-висока. Тогава едно от момичетата закачливо заяви, че той всъщност е искал да каже, че се отдава на интимности не по толкова пъти в седмицата, а на ден. Вероятно поради тази причина, чули-недочули, множество медии писаха, че бройката се отнася за двайсет и четири часа, а не за сто шейсет и осем, както би следвало, подвеждайки своите читатели, макар че надали който и да е мъж би отказал подобна активност.

Междувременно, горе-долу по същото време, Виктор зарадва своите почитателки в Инстаграм, споделяйки предизвикателно видео в профила си. В началото на кадрите той стои чисто гол пред огледалото в баня, рошейки косата си, а само след секунди се появява напълно облечен в кабината на асансьор, сложил костюм и палто. Към момента постът му е харесан от над девет хиляди души, написали множество коментари, в които му отправят комплименти.

 

Снимка: Официален профил в Instagram