Иван Лечев, Живко Петров, Стенли, Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов и Михаела Маринова ще бъдат специалните гости на концерта на Любо Киров в "Арена Армеец" на 26 октомври, съобщават организаторите.

Събитието се казва "Целуни ме" и е естествено продължение на успех на едноименния сингъл от предстоящия нов албум на изпълнителя.

На концерта публиката ще има възможност да се наслади на триото Любо, Графа и Орлин, и песните им "Приятели завинаги" и "Заедно". Ще звучат и дуетите на изпълнителя с Мария Илиева - "Alright", както и с Михаела Маринова - "Мога". Със Стенли той ще изпълни "Времето", а отделно маестро Живко Петров също ще излезе на сцената.

След години на професионално разминаване с Иван Лечев, "Гласът на България" събира двамата първо като треньори в музикалния формат. На 26 октомври за първи път ще ги събере и на една музикална сцена в изпълнение, което предстои да бъде обявено.

Михаела Маринова и Любо Киров

Снимка: Virginia Records

Освен познатите и обичани хитове на Любо, публиката ще чуе и съвсем нови песни от предстоящия му албум, който ще бъде представен на концерта. Неслучайно, събитието съвпада и с рождения ден на изпълнителя.

"На 26 октомври празнувам своя рожден ден с най-големия концерт, който съм правил досега. Каня всички да бъдат мои гости и да станат част от това грандиозно тържество", казва артистът.

Най-големите му почитатели могат да се сдобият с лимитирана серия от 50 златни билета за концерта, предава БТА. С всеки един от тях те ще получат вход за двама души за концерта, златна плоча с най-доброто от Любо Киров и специална среща с него.

Снимка: Костадин Кръстев-Коко