Само на 47 години, Иван Звездев гушна първо внуче. 

"Тервел е вече в моите ръце! Станах дядо! Прекрасно е всичко в тоз живот!", написа той във Фейсбук във вторник вечерта. 

Толкова щастлив човек, го направи дъщеря му Даниела, най-голямото му дете. Маестрото на черпака има три деца - освен Даниела, която се омъжи през 2016 година, той е татко и на Димитър и Иван.

Приятелите му го обсипват с поздравления за внучето, което той обяви че очаква преди време по доста забавен начин - премери си коремната обиколка с тази на дъщеря си. 

Даниела публикува своя снимка в Инстаграм преди седмици, отбелязвайки, че вече е в деветия месец. 

Съпругата на Иван, Юлиана е причината той да се захване с кулинария и в крайна сметка да стане толкова известен. След като се женят, тя му заявява, че иска съпругът й да си намери истинска работа - въпреки че е много добър цирков артист, тя не иска цял живот да се мотаят по фургоните. Родителите на Иван са инженери.

Звездев тогава вижда три професии, които се търсят във вестника - таксиметрови шофьори, компаньонки и готвачи - и избира кулинарията.

Дни преди именния му ден, той очевидно е получил още един повод за наздравица. Обикновено на трапезата има традиционна българска кухня и любимата му дюлева ракия. Звездев е кръстен на дядо си Иван, строителен инженер, който прекарал по-голямата част от живота си в Аржентина.