Коментари - Иван Звездев гушна първо внуче: Прекрасен е тоз живот | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живи, здрави и щастливи! Малкият да научи занаята от известния си дядо!

Очаквам рецепти на хубави попари и детски манджички.

"....прекарал повечето време в Аржентина " ясно, кой ходеше по чуждите страни навремето, та правете си сметката, всичките ни извустни в момента, преоблечени публични личности, на кои са потомци

"Звездев тогава вижда три професии, които се търсят във вестника - таксиметрови шофьори, КОМПАНЬОНКИ и готвачи - и избира кулинарията." А можеше да стане компаньонка.....каква за губа за света на еротиката.

Нали Тервел беше брат на Кубрат? И сега, дядо с какво ще го сготви на бавен огън? Баси, държавата на таксиджиите, пожарникарите, чистачките и готвачите......Че дори някои от тях даже се пропиха.

Ха ха ха ха ха

Който не знае как да се радва на нещата в живота живее нещастно. Завистта, нихилизма и мазохизма вредят единствено и само на теб.

Този Звездев е доста недоносен и не знам какъв дядо ще е.

Ванка, мъж съм, ама само ти можеш да ме накараш 30 мин да гледам рецепти по телевизията и да ми е супер интересно. Пич е голям, живи и здрави да са!

Да е живо здраво! И да има поне още няколко внучета, които да припкат около него!

Да е живо и здраво детенцето и цялото им семейство! Голям човек да стане! Мислех, че ще има само положителни коментари, а то... Аз пък казвам БРАВО на Иван Звездев за хубавите му, натурални зъби! Жълти, кафяви, розови... негови са си! Това е похвалното в наши дни - да не си като стадото, с ярко бели и еднакви, и изкуствени зъби! Така че Иван, дядото на Тервел, нека бъде здрав и щастлив!

Честито! Да е живо и здраво детенцето!

Живи и здрави да са! Страхотен готвач и човек е

Желая от сърце здраве, щастие, късмет ,лично на Звездев и на цялото му семейство! Още дълги години да ни радва с прекрасните си рецепти!

Изключително неприятен човек, долен, подъл, хитър, завистлив. И защо дъщеря му носи все още неговата фамилия, да не би да е родила от неизвестен мъж?

и злобата на българина са непобедими...няма лек с/у тях...

Боже какъв си противаар!

Срещнали се на полянка прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури народили чукундури. Хем крадливи, хем ебливи, но най-вече завистливи! Ето това сме ние, българите. Да не намериш една добра дума за такава хубава новина...

Къна ли си къв си, сигурен съм, че ти си много голем убавец. Специално Иван Звездев е един от най-приятните популярни личности, които изобщо не се промениха през годините. Най-вече скромен и народен човек.

Недопустимо жълти зъби има Звездев, все пак е публична личност. Иначе в моя блок има двама, които станаха бащи на същата възраст. Да, с втори, по-млади жени, едната и тя с ремарке от предишна връзка. Иначе и двамата имат по-големи деца от други жени. Сега е много популярно откровени чички с кариера и големи заплати или свой бизнес да видят "втори живот". На Звездьо му прави чест, че си има здраво семейство и е скромен. Само зъбите да си оправи!

се е усетила на време и си е сложила шини

Олеее,какъв коментар,не те е срам..

Ремарке? Да наричаш дете от предишна връзка ремарке? Ти нормален ли си? Риторичен е въпроса

Ми най обикновен дебил е

зъболекар

Я си еби путката майчина бе

За щастие моят зъболекар ме пази от подобни изблици.

Живи и здрави да са,колко манджи съм сготвил по рецепти на Иван Звездев...

Ше сготвиш еми, шото човека знае как да обяснява и как да направи рецептите прости и вкусни. А не като тия по другите телевизии 30 мин някакви европейски бълвочи и накрая никакъв вкус.