Най-красивата българка за 2001 г. - Ивайла Бакалова, от години живее извън родината, а днешният и дом се намира в Дубай. И макар преди година да сподели, че не харесва града и намира лукса му за изморяващ, тя е там заради успешния си бизнес с недвижими имоти.

Вижте снимки >>

Една от страстите на модела са пътуванията, което ясно личи от нейните публикации в личната ѝ Инстаграм страница. На кадрите, които споделя там, последователите ѝ могат да я видят на различни места по света.

Преди дни тя качи изображения от поредната прекрасна дестинация, потънала в коледно настроение. На фотографиите тя позира с черна елегантна рокля с презрамки и V-образно деколте, която е прибрана в талията с тънък златист колан. Полата на тоалета е разкроена, спускайки се ефирно и нежно до земята. Бакалова е решила да комбинира дрехата със златисти пантофи и черна дамска чанта.

Алеята, на която се намира, изглежда абсолютно магическа, заради разноцветните светлини от празничните лампички, украсили редиците дървета от двете ѝ страни.

Вчера тя пусна снимка от луксозно помещение, пълно с различни видове екзотични цветя. На кадъра Ивайла е облечена изцяло в черно, застанала пред обектива с тесен панталон с ленти от сребристи капси в страничните си части, блуза и сако, чиито ръкави е набрала до лактите.

Последователите ѝ в социалната мрежа обсипаха брюнетката с множество комплименти.

"Това е наистина естествена красота, без никакви корекции! Браво за хубавите гени!", написа една от фенките ѝ.