Трудно е Ивет Лалова да остане незабелязана, особено на официално събитие, изискващо подобаващо облекло. Свикнали сме да виждаме красивата брюнетка в изцяло натурален вид, облечена в спортен екип и без грим, като дори тогава от нея струи очарование. Но за определени мероприятия със специален дрескод, тя може да бъде още по-пленителна...

Вижте снимки >>

Церемонията по връчването на наградите на Асоциацията на балканските атлетически федерации (АБАФ), провела се вчера в съседна Сърбия, бе последната причина за най-бързата бяла жена на планетата да захвърли шпайковете и да обуе елегантни обувки на висок ток.

За важната вечер тя бе решила да се придържа стриктно към думите на една от жените диктуващи правилата в модата - Дона Карън, която казва, че черният цвят е съвършен и е винаги секси. И е абсолютно права, като Лалова е живото доказателство за това.

Тя се появи на раздаването на отличията в кожен топ с едно рамо, който бе съчетала разкроен панталон с висока талия, които бяха изцяло в черно. Визията ѝ бе изключително стилна, а Ивет бе подчертала естествената си красота със съвсем лек макиаж.

Разбира се, нямаше как спортист от нейния ранг да си тръгне с празни ръце, затова тя отнесе у дома приза за "Атлет на Балканите" сред дамите, представляващо поредното голямо признание за многобройните усилия и постижения в професионалната ѝ кариера.

В официалните си Инстаграм страници тя и съпругът ѝ Симоне Колио споделиха няколко снимки, разкриващи мигове от събитието.

"Много специална вечер в прекрасната Сърбия, през която отпразнувахме великите атлети и шампиони на Балканите. С всяка година тази федерация става все по-голяма, като придава все по-голямо значение и престиж на международния свят на леката атлетика. Беше истинско удоволствие да прекарам време с тези наши приятели! Следваща спирка: около света!", написа Симоне в социалната мрежа.

Почитателите на спринтьорката също изразиха своето възхищение към нея и отличието, с което бе удостоена.

"Заслужено! Страхотна си! Олицетворяваш доброта ,красота и отдаденост към спорта! Поздравления!", коментира една от последователките ѝ.