Едва ли перфектната фигура на една жена, изцяло отдадена на спорта, ще бъде изненада за някого. Но с годините Ивет Лалова-Колио, която сега завърши на второ място с 11.06 сек. в олимпийския норматив на 100 м., на турнира провел се в Мадрид, изглежда все по-добре.

Вижте снимки >>

Безспорно 35-годишната лекоатлетка пленява с неустоим чар и голяма доза сексапил. Има нещо в Ивет, което просто привлича към нея, подобно на магнит, и човек трудно може да отлепи очи от нея.

Преди броени часове тя публикува в официалната си Инстаграм страница снимка, мигове преди състезанието, на която е снимана в гръб. Всъщност кадъра е направен в Турция и на него Лалова е облечена в спортен екип от 2 части, който показва завидната ѝ физическа форма.

"Не съм сигурна какво точно има в Мадрид ... дали е красотата на града или първата европейска титла, която спечелих през 2005 г., в любимия ми пробег от 200 м на закрито... или понеже всички фенове ме наричат La Loba (жена, тичаща с вълците), но обичам да съм тук, обичам да тичам тук. Мина време, Мадрид, но се върнах!", написа тя към изображението, събрало повече от 11 хил. харесвания.

След фотоса, най-бързата българка сподели и видео клип от надбягването, в което преди часове завоюва второто място. Този резултат за пореден път ѝ донесе признанието и любовта на феновете ѝ, които я провъзгласиха за истинска спортна кралица.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Iᴠᴇᴛ Lᴀʟᴏᴠᴀ (@ivet_lalova) на