Иво Аръков е от онзи тип знаменитости, които предпочитат да пазят личния си живот далеч от ярките светлини на прожекторите, защото е напълно наясно с факта, че единственото нещо, което могат да му донесат, са излишни затруднения. Актьорът отдавна сякаш знае, че показността привлича всеобщото любопитство, което в повечето случаи води до редица спекулации, способни да разрушат из основи интимния свят на популярните личности, оставяйки след себе си единствено руини. Ето защо той подхожда изключително внимателно, ако усети, че някой се опитва да премине границите на неговия, нарушавайки полагащата му се по право неприкосновеност.

Това обаче съвсем не означава, че звездата от "Съни бийч" никога не говори за събитията, изграждащи житейския му път, превърнали го в мъжа, който е днес. Напротив, той е в състояние да го направи, стига да е напълно убеден, че е настъпил подходящият момент да го стори. Една от причините за това е, че във всяка история винаги има повече от един герой, а разказвайки я пред обществеността, при това без съгласието на другите замесени в нея, човек лесно може да предаде тяхното доверие, наранявайки ги. В същото време обаче, заради трагедията, с която са пропити някой разкази, те трябва да бъдат изстрадани, преди да бъдат разкрити, какъвто всъщност е този за брака на Иво, пазен досега в дълбока тайна...

Вижте снимки на Иво >>

Според скорошно заглавие в пресата навремето секссимволът от редица родни телевизионни продукции е бил женен, информация, каквато досега той самият никога не бе споделял. Ето защо от Life.dir.bg се свързахме с лично с него, за да разберем повече по темата, оказала се обвита в скръб, която той е трябвало да преживее, преди да намери сили да говори по нея.

"Да, истина е", потвърди пред нас артистът. "В продължение на около три години бях женен за рускиня на име Евгения", каза той, обяснявайки, че всичко се случило прекалено бързо. Подвластен изцяло на любовта си, в онзи период носителят на награда "БГ модна икона" за 2021 г. бил сигурен, че иска да обвърже живота си с този на тогавашната си половинка, която работила като адвокат. Така той паднал на едно коляно, отправяйки ѝ важния въпрос. Не след дълго двамата минали под венчилото, казвайки си официално "Да" един на друг, но по стечение на обстоятелствата не успели да изпълнят своите обети и се разделили. Въпреки факта, че всеки от тях поел по собствения си път, те успели да запазят добрите отношения помежду си, без да пренебрегват всички онези фактори, събудили чувствата им в началото. Само година по-късно обаче бившата му съпруга умира, а загубата ѝ нанася болезнен удар на Иво, който дълго време не може да го забрави, опитвайки се да се пребори с тъгата.

Снимка: Цветан Игнатовски

Така той взема решението да не споделя за случилото в публичното пространство, поне докато отворилата се в сърцето му рана не заздравее напълно, макар да знае, че белезите от нея ще останат завинаги. Въпреки това той призна, че сегашната му партньорка Габриела отново е възстановила надеждата му в любовта, показвайки му, че е способен да обича, без значение какво си е мислил преди това. Иво не крие, че с отношенията им са хармонични, вдъхвайки му необходимото спокойствие.

"Аз съм от хората, вярващи в енергията, затова не обичам да предизвиквам завист, която може да ме изправи пред тежки препятствия, с каквито съм се сблъсквал в миналото. Сега обаче се чувствам изморен от всички премеждия, през които ми се е наложило да премина, затова предпочитам да казвам пред медиите това, което смятам за допустимо", каза неотдавна той за интервю с Life.dir.bg.

Иво Аръков и Габриела

Снимка: Официален профил в Instagram