Кой ще придружава американската група Black Eyed Peas по време на техния престой в Бургас за концерта им на 22 юли в рамките на "Breeze Fest" ще бъде определено чрез кастинг, съобщават организаторите на фестивала.

Един от почитатели на групата, която пристига за първи път в България за изявата си в Морската гара, ще има възможност да прекара време в непосредствена близост до изпълнителите, да се погрижи за тяхното посрещане и изпращане зад сцената.

"Домакинът е един от най-важните хора във фестивалния тим. Той посреща и изпраща звездите и техния екип. Той е лицето на фестивала. Поведението и начинът на общуване на хоста е това, което гостите помнят. Хостовете и тяхното отношение през целия престой донякъде определя и дали големи звезди като Black Eyed Peas биха се върнали в отново", коментират организаторите. Те допълват, че за целта търсят мотивирани личности, които искат да бъдат част от вълнуващо приключение.

Повече информация за условията за участие в кастинга за домакин са публикувани във Facebook страницата на "Breeze Fest", предава БТА. Изборът ще бъде предоставен на публиката, която ще има възможност да гласува за най-подходящата кандидатура.

"Breeze Fest" ще се проведе на 22 юли и заедно с Black Eyed Peas ще доведе на своите две сцени още изпълнителите от "Молец", Дара, Папи Ханс, Мила Роберт, Керана и космонавтите и Иван Дорн от Украйна, който също ще пристигне в България специално за фестивала.

Снимка: bpm events