30-годишният бизнесмен от Разлог Иван Милин напусна тв формата "Фермата", след като в епизода, излъчен вчера, удари шамар на своята "колежка" Елизабет.

Първоначално той бе отстранен временно от Чорбаджийската ферма. В епизода, показан във вторник вечерта, Андрей Арнаудов бе събрал всички участници в риалити формата и пусна запис на ситуацията, в която Иван Милин си позволи да материализира физическата си агресия към Елизабет.

Дамите от Сиромашката ферма останаха шокирани от излъчените кадри. Всеки един участник имаше възможност да изрази своята позиция, като повечето бяха твърдо против Милин да остане в риалитито след действията си.

Потърпевшата Елизабет каза, че през целия ден Иван бил много напрегнат и изнервен и може би тя по някакъв начин го е провокирала, което също предизвика вълна от възмущение. Останалите фермери откриха в думите ѝ начин и повод да оправдае недопустимия шамар, който получи.

Въпреки че по-голямата част от общността на фермерите бяха против той да остане, Саня Борисова бе един от хората, които защитиха Иван, изразявайки мнение, че те могат да му помогнат и да го променят. Другият, който го подкрепи, бе Ивайло Шопски.

Андрей Арнаудов даде възможност на всеки да изкаже своето мнение по казуса, но в крайна сметка обяви, че продукцията е взела своето решение и обяви, че Иван Милин трябва да напусне формата, тъй като е нарушил и своя договор.

"Има една много дебела червена разделителна линия - тя се нарича агресия, физическа агресия, и особено физическа агресия към жена. И в най-старомодния, консервативен, и в най-модерния либерален свят, според мен тази граница никога не бива да бъде преминавана. Това е позицията на цялата продукция", каза Андрей.

Разложкият бизнесмен не оспори решението. Въпреки че риалитито започна едва преди десетина дни, през този период той успя да победи при два дуела, но невъздържаното му и агресивно поведение му изигра лоша шега.