Няма каквото и да било съмнение, че ако човек търси бърза слава, един от най-добрите начини да я получи, е да застане пред камерите на някое риалити предаване, което само за една нощ ще го нареди сред разпознаваемите лица на шоубизнеса. Само че ако след финала на формата не положи усилия да задържи новопридобитата си популярност, с времето тя постепенно ще започне да намалява, докато в крайна сметка от нея не остане и помен. А изчезне ли някой от обсега на ярките прожектори, особено ако не е направил нещо значимо, с което изначало да заслужи мястото си под тях, трудно ще може да се върне обратно под ослепителните им светлини.

Само че Емил Каменов, когото навярно мнозина си спомнят като саботьора в "Къртицата", където се открои със своя буен темперамент и остър език, определено направи ударно завръщане в медийното пространство, осем година след края на шоуто. Сега обаче името му заля не нашата преса, а тази в западната ни съседка, след като преди ден бе изхвърлен от сръбския еквивалент на "Big Brother", носещ името "Задруга". Причина за неговото принудително напускане на Белия дом, както наричат имението в Шимановци, обитавано от съквартирантите, бе агресивното му поведение към друг участник.

Редица издания предават, че вчера рано сутринта в къщата е избухнал разгорещен спор между двама от мъжете, пребиваващи под нейния покрив, който не след дълго е прераснал в ожесточена физическа саморазправа. Очевидно единият от тях е загубил самоконтрол, заменяйки виковете си по други с юмруци, към които се е присъединил и сънародника ни, когото всички там наричат просто Бугарина. Във видео откъс от епизода, появил се впоследствие в социалните мрежи, се вижда как Кристиян Голубович и Емил Каменов нанасят безмилостни удари върху Чертич, докато охрана безуспешно се опитва да ги разтърве. Цялата сцена е съпроводена от ужасяващите крясъци на останалите кооператори, молещи сблъсъкът между тримата да приключи.

След проявеното насилие двамата риалити герои са били дисквалифицирани, получавайки инструкции моментално да напуснат сградата на продукцията, в която нищо не остава незабелязано заради множеството камери, разпръснати из нея. На изхода обаче те били посрещнати от представители на органите на реда, които ги арестували. Часове по-късно обаче ги освободили, понеже срещу тях нямало да бъдат повдигнати официални обвинения, които да доведат до съдебно дело. Излизайки от полицейския участък в Печинци, отвън ги чакал репортер, готов да чуе обяснението им за причините, довели го грозната схватка.

"Съжалявам, че позволих да бъда провокиран", казва Голубович, който поднесе извинение за ситуацията, разяснявайки, че е предприел крайните си действия с цел да защити друг участник от предаването. По думите му Чертич, когото описва като садист, системно е подлагал всички на психически тормоз.

На изпадналия в немилост мъж все пак ще бъде наложена глоба, която той още не знае как ще плати, защото в момента с бременната му половинката подготвят сватба, а по-голямата част от хонорара му е бил даден предварително. Въпреки това Кристиан не губи надежда, че със сръбския медиен магнат Желко Митрович ще успеят да се договорят.

Снимка: Официален профил в Instagram