Коментари - Изхвърлиха българина Емил Каменов сръбския еквивалент на "Big Brother" заради сбиване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Емо! Същото е с провокацията САЩ ( Украйна продадена им от Зеленски )и Путин ( Рускя)

Прост селянин.

малоумни идиоти - говеда!

Евалата, баце, бой по сръбските кратуни!! Сигурен съм, че ония си го е заслужил!

И кое точно налага тази "схватка" в случая - участието на един псведо-гангстер (за какъвто между другото си се взел и ти явно) в някаква ПРОСТОТИЯ излъчвана по телевизията, с цел малко авто-реклама??!Като тинейджър съм се бил и аз по заведенията и то немалко пъти.Няма нищо мъжествено в това, просто селски бой.А въпросния господин, по едно стечение на обстоятелствата, го знам от дете, далече е от мъжествен.До колкото си спомням, в Къртицата се беше насрал, понеже една простакеса го беше заплашила със съд.Беше я издал, че е на повикване.И ти, и той, нямате никаква представа какво е да влезеш в истинска битка...

Към 5_915-^ Дир.бг не се "разбира" с Firefox.

Нежно розовата псевдоаристокрация се изходи по случая! Тя винаги може да се познае по обвинения в ганьовщина и залитане по едни ултралиберални идеологии. Само ще ви информирам , че сбивания стават навсякъде по света от Русия до САЩ и от Австралия до Канада и Балканите, България и Сърбия не правят изключение. И може да е още по- шокиращо за ранимата ви душа и тяло, но да абсолютно нормално е за един мъж да влезе във физическа схватка, когато ситуацията го налага, но вие няма как да го знаете това. И бегайте бързо под дъгата, че бай Ганьо Балкански иде!

Като паднеш по гръб или като ти ваднат ножка бързо ще си смениш мнението.

Поредния изкуствено създаден монтански цървул от опусумите Иван и Андрей, даже те са го уредили у този бай брадър на србите

Абсолютен простак и селяндур!Срам ме е, че такива хора са ми съграждани и сънародници!Държавата се пренасити с тях!По пътища, по институции, по заведения...И не са ни виновни нито Путин, нито Байдън.Ние сами сме си виновни, че позволихме на американската пошлотия и на руската простотия, да съсипят държава на 1400 години.Огледайте се около себе си и вижте.Деградацията ни е навсякъде около нас!От нас зависи дали това ще се промени.

Съгласен съм със всичко написано, с изключение на последното. Няма как да се оправят нещата тук, точката от която няма връщане отдавна е премината за съжаление.

Аз все още мисля, че има надежда! Няма шанс да се обоснова, но не искам да повярвам, че държавата ни е загубена! Ако е така, значи соц-строя успя: уби вярата /ценностната система и спасението ни във векове робство/; уби идентичността /нещо, което и вековете робство не успяха/, станахме руска губерня; уби интелигенцията /което си е факт, къде убити, къде прогонени/; уби родолюбието, създавайки патриотарщината и т.н., и т.н. :( Дано не сте прав/а :(

Какво общо има тук Путин бе? Изобщо знаете ли защо започна войната, каква е Украйна за Русия, историята на нещата. Не, не нищо не знаете! Ей така си пишите без нищо да знаете," ами така казват и вие слушате, нали не знаете нищо!!!

Знаем кой пусна танковете в мирна държава и заплашва света с атомни оръжия заради болни амбиции. Това ми е достатъчно да знам, че в 21 век в Европа няма място за война и безмислена смърт на невинни хора заради империалистичните амбиции на един психопат и неговия режим. Довиждане.

А случайно да знаете, че там системно бяха избивани в Донбас деца и мирни жители на които Украйна не плащаше даже пенсии??? А гледахте ли интервюто с бившият министър председател на Украйна Азаров в което директно казва, че , ако бяха сключени Минските споразумения, то войната щеше да бъде избягната, то даже е преведено на български за да може такива "умници" като някой съграждани да го разберат???

Селтак и глупак.100% е путинокретен

тая Задруга е най-отвратителното предаване което може да има, само се крещи, вряка, говорят един през друг, обиди ... деградирала работа. Той Емил правилно им каза, че всички са тотални боклуци!

Кое реалити не е простотия ? "Забавление" за плебса.

Да не се е домъкнала там някоя изродка като онази Ана Сорокин, измамничка, лежала в затвора... Тая била роднина на онези крадци- Иванчева , Веска Меджидиева и Шинка Манова.. Ако имаш такива приятели като тая, НЕ ти трябват врагове... С тая може да те ОГРАБЯТ, или да стигнеш до ЗАТВОРА.

Бахти дегенерата е този!

Евала , истински сексимвол. Евала на простотията - помияри,които и идея си нямат от насилие,нашарени пвсевдо мма бойци, тъпаци от агитки,като им режеш пръстче и се насират и напикават едновременно. Пълна помия ....

Тп, по-тп, най- т*п.

Е вие какво искате да направи.......я го вижте,да стане мозъчен хирург или ядрен физик ли ?!

Не ни интересуват тези утайки, аре да спрете да превръщате филма idiocracy в документален.

Монтанския парапитек пак се е "прочул"

Поправи си заглавийцето? Brother

"Big Bro brother" Неам думье.

Пак сме се прочули с това малоумно подобие на човек. Срам.

И как такъв чиляк оди без прякор? Приемрно Емо Каменов Big Brotera.

Абе балкански типове, кво искаш?

Балкански идиоти. По тези балкански ширини няма да има прогрес и благоденствие. Робски манталитет.

Ти от къде си......звучиш като да си роден в някой стар аристократичен замък с много слуги ?!

10 срвщу 1...

А автора трябва да го изхвърлят заради некадърно написаното заглавие - "Big BroTer" и липсващо "в"

И какво става: Brotber? Brobter? Или липсва друга буква, но ние сме безгрешни и първи хвърляме камъка?

Никакъв бой не е това, а най-обикновена постановка за рвйтинг В Българският биг брадър ( онзи със самолета) 4 мисля че беше има много по качествен кьотек.

Защо ни занимавате с отрепки ?!?

Защо трябва да ни интересува?