Няма никакво съмнение, че всеки родител иска най-доброто за своите наследници, в това число да им подари незабравими мигове през най-специалните дни от годината, а именно тези, отбелязващи тяхното раждане. Нещо повече - това не е празник само на децата, но и на техните майки и бащи, тъй като бележи мига, в който животът им се е променил завинаги.

Ето защо бившият ангел на "Victoria"s Secret", доброволно напуснал модния подиум през 2017 г., положи немалко усилия, за да направи 12-годишнина на своята дъщеря Аня паметна. За целта тя реши да я заведе на красивите Малдивите, където отпразнуваха хубавия повод в компанията на своите най-близки хора.

Вижте снимки >>

И понеже, както се казва, за щастието няма цена, моделът определено не пощади средства за тяхната почивка. Напротив, в чест на Аня тя осигури възможно най-доброто, което мястото може да предложи на своите посетители. Тържеството се проведе в луксозния 5-звезден хотел "Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi", където всъщност са отседнали.

Комплексът, намиращ се на атола Южен Мале и обхващащ 3.5 км дълга плажна ивица с тропическа растителност в лагуната, се състои от множество невероятни вили и предлага на гостите си редица удобства от цели 11 ресторанта, един от който е изграден на върха на дърво, инфинити басейн, СПА и фитнес център, тенис корт и др.

Наскоро в Инстаграм акаунта на Алесандра се появиха снимки, разкриващи на нейните последователи как е преминало част от тържеството, започнало още от сутринта.

"Днес е нейният ден! Честит 12-и рожден ден, Аня! Ти си моят слънчев лъч! Спомням си мига, в който разбрах, че съм бременна с теб - най-голямата ми мечта, истинско чудо. Още в първия ден направи света ми по-добро място. Имаш чисто и добро сърце, затова всеки, който срещнеш, неизменно става твой приятел. Ти си най-добрият другар, които мога да си представя. Моята кукла, надарена с изключителна смелост, която дава частица от светлината си на всеки. Ти си истинска магия!", написа Амброзио към снимка, показваща как е притеглила дъщеря си в своите обятия, дарявайки ѝ целувка по челото, а до тях на плетен поднос, декориран с балони, стои закуска от плодове.