Можете ли да си представите Коцето Калки без дълга коса? Ако не можете, то вече може да го видите с напълно нова визия. След десетки години музикантът, актьор и зъболекар се е решил на тази голяма крачка по неизвестни за публиката причини.

Вижте снимки на Коцето Калки >>

Коцето се появи в ефир като участник в "Междузвездни игри" в "Шоуто на Николаос Цитиридис" вчера, а от дългите му руси коси не бе останала почти никаква следа.

Костадин Георгиев, който е много по-познат с псевдонима си Коцето Калки, бе превърнал дългата си коса в своя емблема. Заедно с Добрин Векилов - Дони и Ивайло Христов, Коцето-Калки, играе постановката "Секс, наркотици и рокендрол" в Театър Българска Армия вече 28 години и без съмнение дългите му руси коси бяха от ключово значение за това представление.

Коцето Калки, Ивайло Христов и Дони

Официална фейсбук страница

Не става ясно от какво е била провокирана промяната във външния вид на Коцето. Той е известен с интереса си към източната философия, а дългата коса, според редица вярвания, винаги е била възприемана като имвол на свръхестествени сили и духовно богатство.

През 2018 г. музикантът се ожени за своята приятелка Мартина Табакова, която също е музикант. Двамата имат син - Тео. Коцето е убеден, че синът му има талант и детето усилено се занимава с музика.

 

Коцето Калки и Мартина на сватбата им

Снимки: Официален профил във Facebook