Бившата вокалистка на "Deep Zone Project" Йоанна Драгнева и съпругът й Мирослав Димитров станаха родители за втори път. Радостната новина бе съобщена от самата Йоанна в личния й профил и Инстаграм. Под поста тя написа: 

"Тази нощ се роди нашето второ вълшебство! Добре дошла, малка ЛилиАн. Благодаря на д-р Велев и неговия отличен "нощен" екип за внимателното отношение и отличните грижи! Преливаме от щастие. Наистина, Вълшебно!"

Тя се появи на бял свят точно в 01:20 часа тази нощ, с тегло 3820 г. и ръст 52 см. По-рано миналата година те съобщиха прекрасната новина в социалните мрежи, като Йоанна добави под снимката: 

"Щастие Х2"

Певицата и нейната половинка Мирослав Димитров, който е водещ на "България сутрин" по Bulgaria ON AIR, имат и по-голяма дъщеричка, която е казва АннМари. Тя е на две години и половина и със сигурност очаква с нетърпение да се запознае с по-малката си сестричка.  Именно навръх празника по случай втория рожден ден на първородната им дъщеричка, Йоанна изненада любимия си с най-хубавия подарък - снимка от видеозон, с която му съобщи и голямата новина, че предстои да станат родители за втори път.

Миналата година по коледните празници те се сгодиха. Двамата се запознали през 2004 година. Били са заедно в една компания, но никога не са се поглеждали по по-различен начин, а само като приятели. Нещата се променят, когато се засичат на детски балетен конкурс. "Тогава си казахме "Здравей" и този поздрав промени живота ни изцяло", споделя Йоанна.