Новата 2020-а година дойде, а с нея и надеждата за ново начало, по-хубави дни и нови преживявания.

Вижте снимки >>

Много български звезди споделиха в своите Инстаграм профили равносметката си за 2019-а, както и какво си пожелават за новата 2020-а година.

"Дааа, добра година беше! Влизам в новата с нови цветни мечти и със силата, която едно малко човече ми даде! Нека за всички нас следващата година да бъде изпълнена със силни емоции, полет на душата и сила на духа!", написа Алекс Раева до снимката си в красива вечерна рокля и саксия с красиви сини цветя.

Синоптичката Гери Малкоданска публикува снимка с мъжа си Александър Ковачев, пожелавайки си 2020 да бъде "Здрава и елегантна".

Саня Борисова пък е посрещнала новата година в дубайската пустиня. Посланието до нейното видео е "Да полетим с щастливи сърца в 2020!"

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sanya Borisova (@sanya.borisova) на

Доктор Ангел Енчев публикува снимка със сина си от навечерието на Нова година с пожелание на гръцки.

д-р Ангел Енчев със сина си

Снимка: Instagram

Фитнес моделът Биляна Йотовска и съпругът ѝ - Митко Димитров, пожелаха "Здраве, щастие и любов" на всички свои последователи в социалната мрежа, като посланието към снимката им включваше и сентенцията "Обичайте себе си!".

Биляна Йотовска и Митко Димитров

Снимка: Instagram

Петко Димитров и половинката му Яна са посрещнали Нова година по нов български стандарт - в заведение и на маса.

Феновете на момчетата от група "Скандау" - Лъчо и Тото, бяха избрали да поздравят последователите си в Инстаграм със страхотна снимка на Лъчо, неговата приятелка Ралица и малката им дъщеричка. До кадъра те са написали:

"Честита Нова година! Обичайте се и... обичайте!"

Новата година пък обещава ново приключение за Михаела Филева, която казва в Инстаграм:

"Задава се ново приключение. Африка...", публикувайки снимка с билетите за това вълнуващо пътешествие.

Също в Дубай са посрещнали Нова година Антония Петрова-Батинкова и нейното семейство. До щастливия кадър, който са споделили в социалната мрежа, Мис България 2009 е написала:

"Светли празници, приятели! Бъдете здрави и благословени! Бъдете благодарни, добри и мили, с тези които ви обичат и дават всичко за вас! Бъдете усмихнати и позитивни! Нека е светло в душите и сърцата ни! Бъдете благородни и ценете и обичайте важните за вас хора! Семейството е всичко!"

Орлин Павлов е пожелал светла и специална Нова 2020 година с клипче в семейна обстановка.

Певицата Деси Слава пък е решила да отбележи настъпването на новата година със снимка от втория рожден ден на малкия си син Борис, на която щастливо позира с двете си момчета - Майки и Борис.

Деси Слава със синовете си Борис и Майки

Снимка: Instagram

Нейната колежка Преслава пък е публикувала новогодишно пожелание със снимка, на която е с приятеля си и баща на детето ѝ - Павел. Двамата са в "Риу Правец Голф и Спа Резорт".