Коментари - Как българските звезди посрещнаха Нова година | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И пак клозетната култура на дира стига само до педали и курви, мутри и миндилдебили. хората виждат напъните за лансиране на тъпанари.

Това, че се появяваш често в публичното пространство, та повечето хора те виждат и ти запомнят физиономията и други части на тялото, все още не те прави звезда. От всичките тия изтипосаните, може би само Преслава и Десислава могат да претендират за тая титла, въпреки качеството на песните, която изпълняват. Тия мускулестите до тях, какво ги прави звезди? Това, че са мускулести и с квадратни долни челюсти? Това, че са любовници на някакви звезди ли? Може би няма да е зле медиите да си прецизират терминологията, когато употребяват подобни клиширани понятия.

Вчера се изтри коментарът ми за Алекс Раева, че е единствената звезда. Да не ви е платила добричската мегазвезда от квартал Балик, Преслава, някой лев за реклама? Селският папур до нея с поглед на тракторист си остава селяндурин, дори и в смокинг и дантелена риза да го облечете. За нейното поведение ме е срам да говоря. Показва си езика, ще речеш, че се държи не като певица, а като жрица на любовта.

EEEEEEE==========3BE3ДИTE HA Dir. bg !!!! AMA HАИСТИНА ЛИ НЯМА КАК ДА ПОКАЖЕТЕ НЕЩО ИСТИНСКО?!?!?!

Аз тука звезди не видях!

Пожелавам на сички, дето трият тука, да *.

Еххх, ядрен физик до математик до астроном до химик до писател до философ до ракетен инженер, мила моя майно льо!

Чета тук новините и гледам, че общо взето който в България може да си позволи да празнува посрещането на новата година в чужбина, значи е звезда... Аз на свой ред празнувах на South Beach, Маями. Значи и аз съм бил звезда. Без да съм знаел досега. Ти да видиш

Хахах вярно е! Всяко първеню, което е решило да се покаже по ТВ-то автоматично получава "титлата" звезда. В България и една маймуна да си плати, ще я показват по телевизията. Ние ''обикновените'' хора не заливаме facebook със снимки от екзотичните места, които посешаваме :)))

Някой има ли представа коя е изплезената звезда, че с тези носове и скули правени по калъп вече не мога да ги различавам?

Защо не казвате нищо за любимата на всички Ива Екимова?

лигли е равно на звезди?!?

Това не е Преслава, какво направи тази чаровна жена. Заприлича на всички останали. Дано се вразуми

В интерес на истината си подобри визията, НО определено вече не прилича на себе си.

SOS - селяндура си остава селяндур

Петьоооо, ти ли нацъка минусчетата, ма?

Преслава почна да застарява и почна да се държи като пуберка.

гледам че коментара ми за "звездите" вече го няма... трябва само да се радваме на тия "звезди" , така ли? да не пишем кой какъв е и на какво прилича?

Така е, като обидиш някои влиятелни личности и и ги разобличиш, те се чувстват засегнати. Вчера пуснах коментари по адрес на добричската звезда Преслава и селяните от Добрич. Не им харесва истината. След 30 години, като стане Добрич 20000 жители, защото интелигентните добричлии ще живеят или във Варна, в София или в чужбина, ще срещате чалгари и човекоподобни от вида хомо австралопитекус циганензис, говорещи на лош немски език.

В някое нормално общество , тия чикундурести физономии нямаше да са на страниците на "медиите" по праниците , а щяха да стават рано да дават зоб на животните...

...иб.х тия звезди...че уморят овцете в кошарата

Понеже и аз искам да стана звезда, имам едно питане към сайта. Къде мога да дойда и колко ще трябва да си платя, за да напишете и за мен, придружено със снимки? На снимка ли се плаща или на статия? Предварително ще имам подготвени 20-30 снимки от всякакви жанрове. По-естествени, малко по-звездни, много звездни и кандидат-културни. Може да пишете тук адреса на който мога да дойда и тарифата, защото знам, че е забранено да се оставят координати. Мерси.

На първа снимка това да не е прочутия квантов физик от ЦЕРН, заедно със съпругата си?

Най-прочутия от всички.

По точно черни дупки.... Да се знае точно какъв тип звезди са....

благодарени на рубриката Лайф , знам кои са всичките въпросни звезди

пази боже сляпо да прогледа са ...бг-,,звездите"" Като отделим възрастното население.после и тези дето са нормални......... остават една бройка любители на пошлото, която не е голяма,но се набива на очи.. Та тия ,,звезди'''..са именно ,,звезди'' на тази прослойка.Не ги прикачайте на цялата нация.

Жалка картинка!

Звезда може да е човек от ранга на Брад Пит. Тия от снимките кви са по-точно? Селски мундзи и провинциален блясък.

Точно...за повечето не съм и чувала.

Много лош мат’рял ...

Лигавите превзети чалгари се имат за звезди. Хахахахахахаха

Кои са тия "звезди" на първата снимка - тая оцъклената и оплезена, дето явно се има за много оригинална и тоя, дето гледа тъжно, все едно някой му е изял закуската?

Тъкмо се чудех кафе са били родните випаджии

Тези верно са ВИП, ама от типа ВИП- ВРЕМЕННО ИМАМ ПАРИ :-)

И пак клозетната култура на дира стига само до педали и курви, мутри и миндилдебили. хората виждат напъните за лансиране на тъпанари.

моля моля,как така звезди.

При толкова ярки пътеводни звезди е нормално да имаме мутра спасител.

Силикон , Стероиди , Селяния ....

Абе защо така няма и ред за Главан и Зъбей? Те как изкараха Новата година? Имаше ли състезание по коване на сърмички в МОЛ-а? Женката на Зъбей "нахрани" ли децата с домаши сладки "хенд-мейт"?

Събор на дегенератите!

Алекс най-после сложи грим.

е алекс ?

В държава, на която министър председателя е прочел 1 книга(Винету), това са звездите!

Да Ви се изтропам на звездите.

Селяндур до селяндура и между тях пак селяндур

Сигурно съм изостанал от тренда, ама не познавам никоя от "звездите". А като ги гледам си мсля с тъга, че каквато ни е държавата, такива са ни звездите.

Стига сте се излагали с тези "звезди"

и по-скромни .Лично ,предпочитам скромните и неподправени човешки същества . Умният човек се грижи повече за духовния си мир -това е по цял свят .и не го прави за власт,пари ,слава ...

Изобщо какви звезди може да има в България ? Тука май се плаща за да пишат за тебе! Направо ми се повръща от Бг-звезди !

Я Галена кво се е оплезила... се едно чака някой...

все едно чака бяло сладко

Или златния дъжд...

Ми се!

Ама това ли са звездите?! Чалгарска работа.

Кои кои? Ако това са ни звездите много сме го закъсали...

накое място ни завряхте по свобода на словото?

Аз пък, подобно на д-р Енчев, поздравих в социалните мрежи(всичките) и отправих послание, обаче на турски!

Ако това са "българските звезди" на "Лайф"-а , това значи , че този днешен "лайф" ни носи към някоя ..."черна дупка" на антиматерията на обществото...

Колко пъти да повръщаме от сутринта?