Певицата Виктория представи новия си музикален клип към песента "How to Ruin a Life"("Как да съсипеш живот"). В лентата участва популярният актьор Филип Буков, а сюжетът на видеото включва драматична история между екранната двойка.

"Във видеото на "How to Ruin a Life" влизам в роля, за която имах нужда от истинска актьорска подготовка. С талантлив партньор на екрана, какъвто е Филип Буков, влизането в образ стана по-лесно, отколкото си го представях.

Благодаря на всички фенове, които чакаха с интерес видеото към "How to Ruin a Life" още от лятото и за подкрепата от страна на BNK Wines. За всички, които не спряха да ми пишат през тези месеци, имаме и малка изненада в края на видеото. Историята ще продължи и през декември!", споделя Виктория, обхваната от вълнение. 

Премиерата на "How to Ruin a Life" на изпълнителката, която доби популярност в Европа с участието си на Евровизия 2020 и 2021, беше през юни. Песента се превърна в един от българските радио хитове на лятото. Певицата на "Ligna Studios" имаше възможност да представи песента на живо на концерти във Варна, София, Бургас и Пловдив.

Снимка: Ligna Studios

Музикалното видео на Виктория е режисирано от Виктория Караколева от "Mooncut Film Studio", а зад камерата застава Дамян Димитров. Музиката и текста на парчето са дело на Виктория, шведските композитори Оливър Бьорквал и Хелена Ларсон, както и американката Софи Хинтц.

Снимка: Ligna Studios