Вярно е, че все още има няколко месеца, докато настъпи 38-ят рожден ден на Меган Маркъл, който е през август, но очевидно вече има план за празненството му.

Вижнте снимки >>

Според "Mirror" кралицата е поканила херцогинята на Съсекс, както и принц Хари, а също и сина им Арчи, да се присъединият към нея в замъка Балморал, разположен в Шотландия. Това ще бъде първият път, когато Меган ще посети имота на Елизабет II.

"Не е тайна, че Балморал е любимият дом на Нейно Величество, затова тази покана е толкова специална", казва източник на изданието.

Празникът ще включва следобеден чай и специална торта, която персоналът на кралицата ще приготви за личния празник на Меган. За допълнително уединение по време на престоя им с Хари и малкия Арчи, Елизабет II ще подари на Маркъл собствено крило в сградата.

"Кралицата и принц Филип обожават двойката, както и новия си правнук Арчи. Те са ги поканили в Балморал за няколко дни. За Меган поканата е голяма чест", допълва източникът.

На 37-ия си рожден ден Меган присъства на сватбата Чарли ван Щраубензе, който е приятел на съпруга ѝ. Тогава Щраубензе се ожени за Дейзи Дженкс във Френшам, Англия.