Миналата седмица най-голямата дъщеря на президента на САЩ - Иванка Тръмп, зарадва своите почитатели, появявайки се с различни ефектни тоалети. Най-атрактивната ѝ визия бе на сватбата на дизайнерката Миша Нану, която се състоя в Рим.

На бляскавата церемония, гости на която бяха още и принц Хари, Мегън Маркъл, Кейти Пери, Орландо Блум и др., Иванка бе придружена от съпруга си - Джаред Къшнър.

Вижте снимки >>

За събитието наследницата на държавния глава на Америка беше изключително стилна в ефирна рокля с цвят шампанско, която имаше V-образно деколте и беше прибрана в талията със златист колан.

Впечатление направи факта, че блондинката е решила да промени вида си и е скъсила дължината на косата си. Последователите ѝ в социалните мрежи се изказаха изключително ласкаво по въпроса, като не спряха да коментират колко ѝ подхожда новата прическа.

Но дори по-голям фурор предизвика присъствието ѝ на Общото събрание на ООН, провело се в Ню Йорк, където тя пристигна за речта на баща си.

Тогава облеклото на президентската дъщеря напълно разбуни духовете в интернет пространството, карайки всички да вперят поглед в... бюста ѝ. Потребителите в мрежата обсъждаха надълго дали тя е забравила да сложи сутиен или го е направила умишлено, понеже зърната ѝ съвсем ясно се очертаваха върху тънката синя риза, която носеше.

И докато някои я критикуваха за избора на тоалет, други възхваляваха модното ѝ решение, което бе завършено от бяла пола с висока талия и принт на жълти рози с марката "Prada" и чифт черни лачени обувки на висок ток.