Иванка Тръмп направи всичко възможно, за да впечатли кралското семейство по време на посещението си в Обединеното кралство, заедно с баща си - президента на САЩ Доналд Тръмп, и съпругата му Мелания. Само за три дни президентската дъщеря е сменила тоалети с обща стойност надхвърляща 22 000 щатски долара.

Вижте Иванка във Великобритания >>

Една от най-скъпите визии, с които Иванка се появи на приема в Бъкингамския дворец на 4 юни, беше роклята на Каролина Херера за 10 990 долара. Тя бе дълга до земята, с копчета отпред до талията. Тоалетът Иванка бе съчетала с перли, а косата ѝ бе прибрана назад.

Следващият си скъп тоалет наследницата на Тръмп носи при посещението в Уестминстърското абатство по-рано същия ден. Той се състоеше от плисирана пола с дължина малко под коляното, сако с копчета и бухнали ръкави, съчетани с широк колан с кристали. Облеклото бе дело на една от любимите дизайнерйки на Кейт Мидълтън - Алесандра Рич, и Джанвито Роси, а цената му е около 4500 долара.

Макар че Иванка участваше само в някои събития от официалната визита на американската делегация във Великобритания на 3 и 4 юни, тя пристигна в Лондон ден по-рано, за да посети музея "Виктория и Албърт". Там дъщерята на Тръмп отиде с приятелка и сподели своя снимка в Instagram, на която е със жълта рокля Les Rêveries с флорални мотиви, струваща само 648 долара.