Днес е Хелоуин, но за известните този празник далеч не се събира само в един ден, само в една луда нощ. Те празнуват по няколко дни, дори седмици и някои от тях се снабдяват с по няколко костюма за Хелоуин, тъй като ходят на няколко различни партита по този повод.

Сигурни сме, че през следващите дни ни очакват още изненадващи превъплъщения на звездите, но нека видим как се представят засега с маскировката за страховития празник.

Вижте снимки >>

Не можем да не споменем Джесика Бийл, която се е появила на парти като половинката си Джъстин Тимбърлейк, но в ранните години, когато става известен с момчешката банда NSync. Самият певец пък се е маскирал като микрофон, а приятели на двойката са се превъплътили в образите на другите момчета от групата.

Топмоделът Синди Крауфорд и нейният съпруг Ранди Гербер пък са избрали много 70-арска визия, предрешени като хипита в ярки одежди.

Хайди Клум и Том Каулиц направо пък блестят в една от визиите си за Хелоуин и това е съвсем буквално, тъй като двамата са се маскирали като... светкавици, звезди и фойерверки и ли нещо подобно на това.