Хелоуин е един от любимите празници на американските деца, по време на който те могат да се превъплътят в страшни създания или своите любими герои. И макар "нощта на ужасите" все още да не е настъпила, има хора, които се стягат за нея по-рано.

Вижте кадрите >>

Въпреки че традицията е тръгнала от древните келти, а днес "вечерта за пакости или лакомство" да е най-популярна в САЩ, от няколко години насам празникът постепенно навлиза и по нашите ширини. Днес все повече заведения организират тематични партита след залез слънце, на които гостите имат възможността да се маскират като някой друг, без да изглежда странно.

Дори и българските известни личности започнаха да отбелязват Хелоуин... Като Поли Генова, която преди часове сподели в личната си Инстаграм страница галерия от снимки, разкриващи както нейния костюм, така и този на почти 7-месечния ѝ син Даниел.

"Не съм имала по-сладка тиква", гласи посланието ѝ към кадрите.

Наследникът на певицата, класирала страната ни на 4-то място на песенния конкурс "Евровизия", е пременен с оранжева блуза с дълги ръкави и раирани черно-бели ританки, а на главата си има шапка във формата на тиква.

Изпълнителката на "If love was a crime" е облечена в дреха с леопардов принт и е нарисувала на лицето си котешко носле и мустаци.

И ако доскоро майката ревностно пазеше лицето на детето си скрито от фотографския обектив, то сега тя го разкрива малко по малко, показваща на последователите си в социалната мрежа отделни части от него.