Дейвид Бекъм, който по-рано този месец беше сред отличените на церемонията "Хора на годината" на списание "GQ", винаги е демонстрирал огромната си любов към жена си - Виктория.

Със сигурност може да се каже, че двамата са открили тайната на семейния живот - след 20 години брак, те изглеждат по-влюбени от всякога.

Бившият футболист често засвидетелства силните си чувства към своята половинка, с която си разменят ласки, както пред фотографските обективи, така и далеч от тях.

Вижте снимки >>

Но освен невероятен съпруг, той се оказва и баща мечта. Дейвид е от онези родители, които биха направили всичко за наследниците си и биха удовлетворили всяка тяхна молба... и най-вече, понеже самият той е съумял да запази част от детето в себе си.

Доказателство за това е всеотдайността, с която той спазва родителските си обещания. Като например това, което даде на своята 8-годишна дъщеря - Харпър.

Грижовният татко е дал думата си, че ще построи замъка Хогуортс (училището за магия от книгите за Хари Потър) от "Лего" и го е сторил - при това с цената на една безсънна нощ.

Подтикнат от страстта на дъщеря си по вълшебния свят от поредицата, той отдели един цял ден, в който да издигне умаленото копие на сградата. Виктория сподели всяка стъпка от начинанието му в личната си Инстаграм страница, като на шега определи процеса като "съсипващ живота ѝ".

Тя публикува снимка 18 мин. след полунощ, показвайки прогреса на съпруга си и уточни, че той продължава усърдно да се труди. На следващата сутрин тя сподели нов кадър на завършения проект, на който написа, че Дейвид е будувал до 3:30 ч. посред нощ, за да го приключи.

Безспорно бившият спортист може да получи още една награда, която да постави редом до всички свои отличия - тази за "Супер татко".