Бавно отива си лятото и идва есента... Но има още време, докато дойде септември. Засега високите температури продължават да предразполагат към редица морски приключения, точно такива, на каквито са се отдали семейство Бекъм.

В момента бившият футболист и дизайнерката плават заедно с четирите си деца край лазурните брегове на Южна Франция, на борда на луксозната яхта на сър Елтън Джон, който също е с тях.

Вижте снимки от почивката им >>

И докато Дейвид често бори жегите, поливайки се целия със струя вода от маркуч или скачайки с децата в открити води, Виктория се любува на слънчевите лъчи в елегантна дълга бяла рокля с тънки презрамки около врата. До нея компания ѝ изпълнителят на "Your Song", облечен в кремава риза с жълти акценти и червени макове, която е комбинирал с шорти.

Личи си, че романтиката между господин и госпожа Бекъм е жива, а като доказателство идват нежните целувки, с които Дейвид често дарява съпругата си, когато не се потапя сред вълните с наследниците си.

Впечатление прави и 20-годишният син на съпрузите - Бруклин, който с всеки изминал ден започва все повече да прилича на баща си. Двамата споделят обща страст по татуировките, което не е изненадващо... все пак хората са казали, че крушата не пада по-далеч от дървото.