Директорът на Сатиричния театър скочи срещу младите си колеги Филип Буков и Стефани Ивайло, които участват в сериала "Татковци". 

Калин Сърменов написа статус във Фейсбук, но по-късно той беше премахнат от профила му. Постът му гласеше следното:

"Българското кино откри формулата за талант и ум. Очила! Вижте примера по-долу. Значи, запомнете, слагаш очилата и вече си талантлив и умен и не инфантилен. Нобелова награда. А леко отворените устенца, а?", а към него беше сложил снимка на двамата актьори.

След като изтри поста си, не след дълго той пусна друг на негово място:

"Непрофесионалистите- Значение на думата непрофесионално.

1. Без достатъчно познания на специалист.

Са и чувствителни деца, готови да обвиняват за неможенето си всички, но не и себе си! Пък и сълзи напират и примери дават. Хем не може, хем тъп, ама пък чувствителен. И сега как да рушим крехкото му самочувствие. Писна ми от такива крехки ду....ши."

Коментарите заваляха на секундата, като повечето от тях не одобриха публикацията на директора на театъра и заключиха, че поведението му е грозно. Имаше и такива, които защитиха напълно Филип Буков и Стефани Ивайло, като написаха, че никой не се е родил научен.

Актьорът от "Открадна живот" отвърна на удара, като написа дълго послание във Фейсбук страницата си.

"Вчера от мои приятел разбрах, че Калин Сърменов е коментирал "Татковци" и в частност мен и Стефани Ивайло. Прочетох това, което е написал и коментарите му под поста и аз публикувах следния текст под неговото изказване. Малко след това коментарът ми беше изтрит, а профилът ми блокиран. Оставям изводите на вас", написа Буков. 

Актьорът продължи, като сподели, че всичко, което неговият колега е написал по негов адрес е вярно и че за него е чест професионалист като Сърменов да коментира липсата на таланта му. Буков се застъпи за колежката си като написа:

"Фактът, че коментирате млада дама, която се опитва да се развива в професионален план и да изкарва парите си с честен труд, а не да се слага, в буквален и преносен смисъл, говори достатъчно за Вас като мъж и личност!"

Филип Буков припомни да не забравяме, че поколението на Сърменов и това след него е възпитавало младото и че точно младите са бъдещето на България, а и "точно ние ще плащаме пенсиите ви".

Накрая на поста си актьорът помоли хората да коментират какво мислят за това и да пратят сърдечни поздрави на Калин Сърменов, тъй като той го е блокирал.