Калин Сърменов скочи на Филип Буков, той му отвърна

"Значи, запомнете, слагаш очилата и вече си талантлив и умен и не инфантилен. Нобелова награда" , написа директорът на Сатиричния театър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баш едно от най - големите бездария на сцената седнало да дава оценки :))))

Един бездарник, коментира други. Бълват се безумни и тъпи сериали и филми за да се усвояват пари. Дори и да си си загубил времето да гледаш някой, след месец нищо не си спомняш. А и днес цитираш реплики и роли на филми от преди 25-30, че и 50 г. Боза за пари и киното стана като всеки друг евро проект, за усвояване без никаква мисъл какво се прави, някой харесва ли го, каква е идеята за д него и... Стефани Ивайло, Боже събери си комплексираните версии и логично за такива с 20 пластични операции на 20 г, Ужас.

Стара, злобна и завистлива швестерка!

Злобен и елементарен Калин Сърменов. Мислех го за по-интелигентен. Успех млади хора! Имате талант, вървете смело по избрания път?

Злобен и завистлив Сърменов. Много ниско е паднал този господинчо

Сармата и гнусен помияр!!

Сърменов, комплексар и злобна душица, без грам талант, който си е повярвал, самовлюбен егоист, освен името ти, нищо друго не съм запомнила от теб. Пък и за името ти не съм сигурна. Младите актьори от "Татковци" са класа над теб. Ако те гони дива завист - ами сложи си и ти очила, белким станеш известен и талантлив. А че ти самия си инфантилен - спор няма. Хайде че много време ти отделих, а за мен то е ценно. И за сведение - има фалшиви очила, без диоптър. Имитация на истинските. Като теб.

Сърменов се излага? Яд го е че не играе в сериали и злобее. Младите са си млади. А и сценария е толкова сух, че не само Филип а всички играят трудно ролите си. Трябва сценарий, сценарий!!! Не плюйте по младите актьори.

Мъка е да гледаш тези последни филми. Скованост, изкуствено поведение, преиграване,рецитиране, ни най малка импровизация,слаби режисьори.

Абе Филипчо!Най-красивата и най-умната част от теб се нахожда между гърба и краката ти.Тъй те е създал Творецът.Да размишляваш с нея.И да печелиш не от филми,а с тази част.Много кандидати ще се найдат да те ощастливят ,въпреки развитата ти мускулатура.Целувам те нежно Филипчо. Твой Обичливко Деветинчовски

Отвратителният слагач Сърменов този път е прав.Малкият пендел става само за опъване.Суетен е до саморазлагане.Вижте му статията в Уикипедия.Само Максим Бехар си е написал по-обемна.Пенделчето си е изредило и всички участия в медиш.Само не е писало кога за пръв път е усетило топъл дъх във врата и анална болка. Поздрави на супцето ти Фил.Само то заслужава уважение!!!

Абе, тия продължават да се излагат на стари години! Тоя сърменов се изпляща като чиkuя на пясък!

Калин Сърменов е едно голямо нищо! А сега насочи вниманието на зрителите към своето бездарие и злоба! Лоша реклама си направи, Сърменов!

не прави чест на К.Сърменов,много талантливи актьори,гледам ги и ги следя с интерес,грешен подход

И кой всъщност е Калин Сърменов. С какво и как е допринесъл нещо за българската култура?

В днешното Бг кино актьорите рецитират. Децата в детската градина имат по добра дикция. Срам за артисти и режисьори. Всичко е за едни пари, така, че да не говорят за култура а за бизнес.

Явно, последният път в който сте бил/а на театър е бил преди преходът. Искрено ви подканям да направите опит да отидете. Има страхотни постановки. Театрите и в частност сатирата не можеш да си намериш билети ако не си запазиш предварително. Мнението ви е много грешно и поради фактите а поради мислите ви.

Избягвам българско кино или по-точно сериали. Подкрепям ги с 2 ръце но не са ми първи избор за свободните 2 часа вечер. Дадох шанс на Татковци, Съни Бийч и Жълт Олеандър ( да знам, че не е сериал но се коментира името на Стефани Ивайло ). Ами, честно казано Татковци и Съни Бийч са чудесни сериали, забавни, с истински случки от нашето битие СЕГА в 21 век. За мен тези млади актьори са талантливи и явно имат жар за това което правят. Вярвам, че все повече качествени продукции ще виждаме с тяхно участие. За господин Сърменов няма какво да кажа. За мен не е кой знае какво светило в киното и театъра но не е в никакъв случай лош. Изказването му от друга страна и то търсещо широка публика с цел или реклама на самият него или с цел публично да " накаже " е цинична и много не професионална. Не смятам, че човек с неговият опит, статус и най-вече житейски опит трябва така да се обръща към младите и прохождащите.

Монотонно ломотене на текст с празен поглед и безизразно личице е всичко друго, но не и актьорство! Не мога да си причиния този мазохизъм и затова не гледам никаква местна продукция, произведена след средата на 90-те.

Калин Сърменов е много слаб актьор, в нито един филм не съм го запомнил

пий гинкобилоба и ще се сетиш :))))

много шум Zа нищо , плосък рекламен трик , дет се каZва нема лоша реклама ! конкуренцията е голяма , Zaщото вносната продукция : филми , сериали , муZика буквално раZмаZва родната продукция , но това е реалността , няама как да сложим ограда Zа да дундуркаме уж младите таланти - когото и да пускаш евери дей по тИливиZията става иZвестен ! но едно е сигурно , нискобюджетните и ниско качественни родни сериали не добавят нищо раZумно и Zaпомнящо се в културния ни живот ! трябват колаборации с Нетфликс и други западни продукции , само така може да има реZултат на тоZи етап в нашата славна пост/соц културна ерZaц ера :))))

Защо е това Z на всяка дума? Колко време имаш свободно да си отделяш, за да си задоволяваш маниакалната омраза към Русия и то в новина, която няма нищо общо с политика и международни отношения. Не осъзнавате, че вече сте болни и сте заразени с омраза, която трови само вас. Сигурен съм, че психологията има диагноза за това и това е психологическо разстройство. И още нещо - ей така да се жегнеш малко, щом си такъв хейтър. Култура, кино и велики актьори, каквито е имало по време на комунизма в България, от 90-те насам няма. Тогава се е влагала в качество, смисъл и продукция на истинско високо професионално ниво, а не както е сега - абсолютна пародия, фалш, фейк драматургия и нищо общо с реалността.

Сериалчето си е супер! Аз съм на 60 г. и се радвам на това младо поколение и особено на децата участващи във филма! Извинявайте, ама Калин Сърменов не съм го запомнила от нито един филм!

"Седем часа разлика".

Само накадърен и несигурен човек би си позволил да коментира по такъв начн колегите се, още повече по-младите от него! Кой всъщност Ви каза г-н Сърменов, че Вие сте голям актьор? Директоркста Ви позиция? Бихте ли ми припомнили ролите си, с които б бтрябвало да Ви познаваме и ценим като талант?

Той Филип като всички НЕ се е родил научен, ама нали все пак от НАТФИЗ има диплом за висше, та все нещо трябва да е научил. Освен претенции.

гейче Филипчо... Толкова е лигав и жалък, направо гнусен.

Калин Сърменов ми е много противен. Физиономията му е мазна и гадна! Изгони толкова велики артисти, а той всъщност не може да им стъпина малкия пръст. По втория начин стана директор на театъра и започна с неговите изцепки

"Филип Буков припомни да не забравяме, че поколението на Сърменов и това след него е възпитавало младото и че точно младите са бъдещето на България, а и "точно ние ще плащаме пенсиите ви"." Добре, г-н Буков, ако имате проблем със Сърменов, защо трябва да обобщавате и намесвате и други хора, които напълно вероятно въобще да не са чували за Вас? Нима с цялото поколение, към което принадлежи и Сърменов, имате проблем и си го изкарвате на всички от същото това поколение? Пенсионната система у нас е конструирана така, че от отчисленията за прослужено време и старост на работещите в момента се плащат пенсиите на вече пенсионираните, така че не смятам, че някой е задължен някому. Много на едро обвинявате.

Айде поредния разбирач, нали точно поколението на Сърменов създадоха мутрите. Какво искат сега? Няма вечно да живеят, я! Никой не се е родил научен и браво на Филип Буков за смелостта и че не се огъва. Сърменов да види какво той е направил, като е такъв самохвалко.

Поколението на Сърменов са собствените му деца. Сърменов е роден през 1963 г. и принадлежи към поколението, родено през 60-те години на миналия век и самото то произвежда поколение най - рано през 80-те години на миналия век.

Пардон, не "произвежда поколение", а "създава поколение". Mea culpa!

За това се казват млади актьори, защото сега прохождат. Да имат кусури, но пък старите актьори като Калин Сърменов за нищо не стават. В младите поне има надежда, да се развият. Но пък от старите като Калин Сърменов не могат да се доредят до роли. Като Орлин Павлов, който в един сериал играе 30 годишен:))

Не знам кой крив кой прав ама ми се струва че тези сериали като татковци и слънчев бряг ли какъв беше другия са пълна глупост.нищо съществено.едни наистина млади артисти се изцепват показвайки днешния смотан живот без никакви морални ценности и елементи на семейно възпитание.не случайно има такива убийци като последния случай от онзи ден на пътя

Тук е съвсем друга темата - Сърменов срещу Буков. Сериалът е съвсем различна тема. Нали чичаци подобни на Сърменов са го режисирали?! Да си гледа работата Сърменов и няма вечно тези от неговото поколение да колят и бесят. Как да се развиват Млдост е хора в тази държава. На запад те поощряват и насърчават за всяко нещо, а у нас ядосанитве възрастни са хейтъри и стопират всичко. Наистина затова ние такава държавата - заради маса увредени поколения дето всичко им криво и всеки им виновен, а те безгрешни!

Лигльовци! И ведгата започват да реват!

Калин Сърменов - хем нагъл хем се държи като простак - аз съм с таз която е на власт - това е неговия девиз . Леке което изгони много талантливи хора - този цял живот не е сложил сам две тухли една върху друга - отвращава хората .

Може да не ми е симпатичен Сърменов, но е прав за младите актьори, по-зле от читалищни самодейци са, особено Стефани. Сериалът го гледам, сценарият е слаб, но има и свежи моменти от време на време, например с участието на някои от децата.

Българското кино р като българския футбол е колана. А Калин Сърменов е като Борислав Михайлов. Стои и пречи, защото може да пречи. Също като Христо Мутафчиев, по-известен като"усмивката на Форд" и разбира се голям поддръжник на силните политици на деня.

А, младите предполагам, са като "джизъса".

Калин Сърменов е голям, актьор, монооого голям. Известен е като гласа на Кауфланд. Може да разберете колко, ще струват кебапчетата днес. Разбира се при управлението на ББ много добре се нагаждаше, значи е много свестен и с чест и достойнство. Абе за Аскер е, като си го купи.

Прав е Сърменов. Тия лигави джендъри много насериозно се взеха,а за нищо не стават.

Каза чичака неуспяла мутра Сърменов

И още, изгонихте Павката Попандов, Мария Статулова, Филип Трифонов, той пък в Народния театър го взеха, вечна му памет. Е какво им беше на тях, прекрасни актьори, с роли и в театъра и в киното. А Вие....О, зиро...На това му се казва комплексар, хайде да махнем онези, които ме засенчват. Да отрежем дървото, за да може храста да се развива....Ами не, не ставате. Прекалено его и желание за Аз.

И други талантливи актьори изгони от сатирата. За Милена Аврамова се сещам като пример. Слагач, мазник и да е във властта.

На мен пък Татковци ми харесва, отдавна не е имало свеж филм с чувство за хумор и участие на деца. Все кахърни и подтискащи филми за прерязване на вени или за мофиоти. Така, че Татковци е глътка въздух. Калинчооо, не си прав!

Калинчо ти си един дърт комплексар и натегач, затова стана и директор!

От известно време взе, че май се взима насериозно. Озвучител, после хоп - директор! Дай Бог всекиму! Доста е арогантен, а това пречи човек да забележи другите му качества, които безспорно притежава. Малко го раздава като хипопотамче в бутик. По-кротко някакси, по-смирено....Хората също имат права и право на мнение, дори и да е различно от спусканото "от горе"! И нещо крайно важно! Нито един зрител не помни името на директорите, но всеки от дете знае кой е Енчо Багаров, Георги Парцалев, Нейчо Попов, Нейчо Нейчев, Георги Раданов, Хиндо Касимов, васил Попов, Саркиз Мухибян, Вели Чаушев, Никола Анастасов, Татяна Лолова, Стояна и Калата.....и още, и още.....България просто бъка от таланти. Но и от директори. Въпросът е в личния избор.Театралните маски и перото, или наденицата на вилата...

Сърменов е путката на българското кино. Хай- голямата!

Филип Буков не е най-великият актьор и вероятно са му дали ролята защото е красавец, но се старае и има желание да се развива, за което заслужава поощрение. Докато Калин Сърменов цял живот си е останал един посредствен актьор, без запомнящи се роли, а върхът на кариерата му е, че е станал директор.

Калин Сърменов и актьор. Изигра Милото и това му е ролята на живота. Не защото е изигра добре, а защото няма друга.

Хайде дъртия много да не говори, защото и той не е кой знае какъв капацитет!

Като ги слушам все едно, че всички са от Бургас и всички са бягали от часовете по правилно говорене(или там както се казва) в НАТФИЗ.

Наистина мекат като говорят. Особено оная с червената коса и другата, дето я дават в една реклама за кренвирши. Има и още една руса.

Сърменов е прав!

Калин Сърменов, не забравяйте, че не сте от най-добрите актьори. Вие бяхте предимно озвучаващ актьор и благодарение на Милото-седем часа разлика, станахте популярен и си вирнахте носа до небесата. А от както станахте директор на Сатирата си позволявате много и се държите доста зле с актьорите. Не Ви прави чест.

Бузичка,безспорно. Ма дали заради актьорите или режисьорите или сценаристите? А тоя Сърмата е стар комунделски връзкар,който открай време се взема много насериозно. А по мое скромно мнение е пълен т...шакк.

Ей така, за протокола

Не само Буков, всички са некадърни. Играят толкова изкуствено и половината мекат като говорят. Като цяло филма е ниска топка. Музиката - като за дебили.

Ееех, какви спектакли имаше навремето, какви актьори... Празник за душата. Сега - бездарие до бездарие, мила моя майнольо. Хилави талантчета, слаби текстове, халтура.

Сега очаквам до няколко дни да се появи статия във феминистката трибуна "Площад Славейков" от инфантилната Диляна Димитрова, или някои от пройдохата й.

Калин Сърменов е забравил, че и той е бил млад. Младите му колеги са много симпатични и се справят много добре на тв екрана. Много успехи и занапред и на Ф.Буков и на Стефани - прекрасна е.

Тоя Сърменов да не би да е последна инстанция във вселената скапан капут балкански селяндур