Откакто през 2014 г. Камерън Диас реши да обърне гръб на киното, за огромно разочарование на своите верни почитатели, попаднали в плен на нейното обаяние още с първата ѝ поява на голям екран в "Маската", актрисата все по-рядко пристъпва под светлините на прожекторите. След като се омъжи за музиканта Бенджи Мадън и двамата посрещнаха своята дъщеричка Радикс, тя предпочете спокойния начин на живот, далеч от вниманието, което медиите ѝ обръщаха в продължение на десетилетия.

В името на любовта към семейството си блондинката се отказа от звездния статут, изграден с много всеотдаен труд, заявявайки, че не възнамерява скоро да застане отново пред камера, възобновявайки кариерата си. Бранейки личното си пространство, блондинката избягва да дава и интервюта, макар понякога все пак да прави изключения, точно както стори наскоро, вземайки участие в подкаста на своята колежка Ана Фарис - "Unqualified".

Вижте снимки на Камерън >>

В разговора си с нея тя разкри как е срещнала съпруга си, а освен това обясни, че никога не се е чувствала привлечена от брат му, който е негов близнак. Любопитен факт е, че Камерън се е запознала първо с настоящия си зет Джоел, който е женен за дизайнерката Никол Ричи, дъщеря на легендарния певец Лайнъл Ричи. Колкото и странно може да прозвучи за някои хора, най-вече заради поразителните физически сходства между двамата мъже, синеоката красавица каза, че не е имала какъвто и да било интерес към Джоел, въпреки че нещата стоят по съвсем различен начин с Бенджи, който изглежда досущ като него.

Звездата от "Ангелите на Чарли" призна, че когато тогава погледът ѝ се спрял на бъдещата ѝ половинка, мисълта, минала през съзнанието ѝ била: "Как така не съм го виждала досега?"

Embed from Getty Images
Лайнъл Ричи, Никол Ричи, Джоел Мадън, Камерън Диас и Бенджи Мадън

"Запознах се с Бенджи чрез настоящата ми снаха и зет, случи се така, че съдбата реши първо да ме срещне с тях. Те двамата по никакъв начин не са се опитвали да ни уреждат един с друг, но бяха причината, поради която с него се озовахме на едно и също място, където се намерихме", разказва тя, уточнявайки, че веднага е била запленена от него.

Според холивудската знаменитост, макар визуалната си прилика, братята Мадън всъщност са пълни противоположности.

"Те изобщо не са еднакви. Противно на факта, че са близнаци, те са много, ама много различни", заяви тя.

Диас не скри, че е харесала Бенджи още от мига, когато го забелязала сред множеството на събитието, на което се намирали. И до днес ясно си спомня, че си е мислила колко привлекателен е той, докато китаристът на група "Good Charlotte" вървял към нея. По думите ѝ, когато той застанал срещу ѝ, за да се представи, тя вече била сигурна, че този мъж е специален и ще преобърне целия ѝ живот, както всъщност и се случва впоследствие.

"Той е моето момче! Точно това си помислих, когато започнахме да говорим", споделя хубавицата, надарена с една от най-широките усмивки в шоубизнеса. Тя уточнява още, че след като са започнали да излизат заедно разбрала, че не само външността му е пленителна, но и неговият характер, в който неусетно се е влюбила.

Емблематичната двойка мина под венчилото през 2015 г., когато официално си казаха "Да" един на друг. Четири години по-късно обявиха радостната вест за раждането на първото си дете, което и до днес успешно крият от папарашките обективи. В интерес на истината не само лика на Радикс остава загадка за света, тъй като все още за никого не е ясно дали Камерън действително е родила наследницата си или е прибягнала до помощта на сурогатна майка. Едно обаче е сигурно - тя е щастлива, така, както никога досега.

Диас завършва гостуването си в епизода на подкаста с думите, че двете семейства не само се разбират отлично, но и се обичат много. Неотдавна тя публикува в Инстаграм снимка, на която позира с Никол Ричи, изразявайки възхищението си към своята снаха.

"Ние сме сестри заради нашите господа, но аз съм наистина горда и впечатлена от нейния талант", гласи посланието към изображението.

Embed from Getty Images